AirPods vanaf nu beschikbaar in de online Apple Store

De AirPods zijn vanaf nu te bestellen via de online Apple Store. Bestel je de nieuwe draadloze oordopjes nu, dan worden ze op 20 december geleverd.

AirPods in doosje
De AirPods zijn vanaf nu te bestellen via de online Apple Store, ook in de Nederlandse Apple Store. Als je de AirPods nu bestelt, dan worden ze op 20 december geleverd.

AirPods nu te bestellen in Apple Store

De AirPods zouden eigenlijk eind oktober beschikbaar zijn, maar werden om onbekende reden uitgesteld. Tim Cook zei tegen een bezorgde klant dat hij verwacht dat de AirPods de komende weken geleverd gaan worden en dat blijkt inderdaad het geval te zijn. Als je de AirPods nu bestelt, heb je ze nog net voor de kerst binnen.

AirPods in NL Apple Store

De AirPods zijn Apple’s eerste draadloze oordopjes die werden aangekondigd tijdens het iPhone 7-evenement. Nieuw in de AirPods zijn de door Apple ontwikkelde W1-chip, waardoor elke AirPod een langere batterijduur heeft en een groot bereik hebben. Meer over de voordelen van de nieuwe W1-chip lees je in onderstaand artikel.

https://www.iculture.nl/nieuws/voordelen-w1-chip-oordopjes/

Apple moet ook nog de BeatsX-oortjes met W1-chip uitbrengen. Volgens nieuwe informatie op de website van Apple zijn ze vertraagd en komen ze pas in februari beschikbaar.

Bij een set AirPods krijg je ook speciale oplaadcase waarmee je de AirPods kunt opladen. Ook is er een Lightning-kabel meegeleverd waarmee je de oplaadcase zelf weer kunt opladen. De AirPods zijn beschikbaar voor €179 via de online Apple Store.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 december 2016 om 18:51
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.