AirPods in doosje

AirPods vanaf nu beschikbaar in de online Apple Store

De AirPods zijn vanaf nu te bestellen via de online Apple Store. Bestel je de nieuwe draadloze oordopjes nu, dan worden ze op 20 december geleverd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

AirPods in doosje
De AirPods zijn vanaf nu te bestellen via de online Apple Store, ook in de Nederlandse Apple Store. Als je de AirPods nu bestelt, dan worden ze op 20 december geleverd.

AirPods nu te bestellen in Apple Store

De AirPods zouden eigenlijk eind oktober beschikbaar zijn, maar werden om onbekende reden uitgesteld. Tim Cook zei tegen een bezorgde klant dat hij verwacht dat de AirPods de komende weken geleverd gaan worden en dat blijkt inderdaad het geval te zijn. Als je de AirPods nu bestelt, heb je ze nog net voor de kerst binnen.

AirPods in NL Apple Store

De AirPods zijn Apple’s eerste draadloze oordopjes die werden aangekondigd tijdens het iPhone 7-evenement. Nieuw in de AirPods zijn de door Apple ontwikkelde W1-chip, waardoor elke AirPod een langere batterijduur heeft en een groot bereik hebben. Meer over de voordelen van de nieuwe W1-chip lees je in onderstaand artikel.

Apple moet ook nog de BeatsX-oortjes met W1-chip uitbrengen. Volgens nieuwe informatie op de website van Apple zijn ze vertraagd en komen ze pas in februari beschikbaar.

Bij een set AirPods krijg je ook speciale oplaadcase waarmee je de AirPods kunt opladen. Ook is er een Lightning-kabel meegeleverd waarmee je de oplaadcase zelf weer kunt opladen. De AirPods zijn beschikbaar voor €179 via de online Apple Store.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2016, 18:51
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.