BeatsX oordopjes

‘BeatsX-oordopjes ook vertraagd, komen over 2 tot 3 maanden’

De BeatsX oordopjes met W1-chip zijn 2 tot 3 maanden vertraagd, zo meldt een retailer. Apple zou ze al in de herfst leveren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Niet alleen de AirPods zijn vertraagd. Ook de geplande BeatsX-oordopjes lijken later te komen, zo beweert een winkelier. Klanten die de BeatsX hadden besteld werden op de hoogte gebracht dat de oordopjes waarschijnlijk pas over 2 tot 3 maanden in de winkel liggen.

BeatsX oordopjes

Update 13 december: Apple heeft het uitstel bevestigd en geeft op de eigen website nu levering in februari aan.

Vertraging bij BeatsX

Apple had grootse plannen met de nieuwe W1-chip. Er zouden drie producten op de markt komen: de AirPods, de BeatsX met nekband en de Beats Solo3. Van die drie producten heeft Apple tot nu toe alleen de Beats Solo3 (in de Apple Store voor €299,99) uitgebracht. De andere twee zijn vertraagd.

Eigenlijk zouden de BeatsX “deze herfst” beschikbaar komen, maar de tijd gaat dringen. Over een paar dagen begint officieel de winter. Een e-mail van winkelier B&H Photo Video biedt wellicht meer antwoorden: zij informeerden hun klanten dat ze pas over 2 tot 3 maanden kunnen leveren.

BeatsX zwart

Apple heeft klanten nog niet geïnformeerd. Op de website zijn de oordopjes al wel sinds september te vinden met de tekst ‘Dit najaar beschikbaar’. Ze gaan €149 kosten en werken met een nekband. Voor mensen die hun oordopjes snel kwijt zijn is het wellicht een betere oplossing dan de losse AirPods.

BeatsX

Bij de AirPods is inmiddels wat meer duidelijkheid over de vertraging. Aanvankelijk zouden er productieproblemen zijn, maar afgelopen vrijdag werd bekend dat het wellicht komt door synchronisatieproblemen tussen beide oortjes. Daardoor komt het geluid niet gelijktijdig aan bij elk oor. Vroege testers melden echter dat ze geen problemen hebben gehad. Momenteel ben je dus beperkt tot de Solo3 als je een audioproduct met W1-chip wil hebben.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 13 december: Nieuwe levertijd van Apple toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2016, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, w1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.