iPhone 12 Pro in blauw.

iPhone 12 Pro los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 12 Pro als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 12 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je hebt de beste deal te pakken!

iPhone 12 Pro review Prijs los toestel (vanaf €1.080,-) ⦁ Met abonnementRefurbished

iPhone 12 Pro prijs in Nederland: zoveel kost ‘ie

De iPhone 12 Pro is een high-end toestel in het assortiment van Apple. Het is een van de populairste modellen van dit moment, dankzij de vele functies die erin zitten. De aanvankelijke vanafprijs was €1.159 maar in januari 2021 is dit door wijzigingen in de thuiskopieheffing verhoogd naar €1.162,10. Het gaat hier om de officiële adviesprijzen van Apple. Elders kun je vaak betere aanbiedingen vinden.

Dit zijn de officiële prijzen voor de iPhone 12 Pro:

Bij Apple lagen de prijzen van de losse iPhone 11 Pro vorig jaar op hetzelfde niveau. Wil je meer keuze hebben, dan is het verstandig om ook te kijken of jouw favoriete kleur of uitvoering bij andere winkels verkrijgbaar is.

Je kunt de iPhone 12 bestellen bij de volgende aanbieders:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Amac | Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Prijzen losse 128GB iPhone 12 Pro

Hieronder zie je de actuele prijzen voor een losse 128GB iPhone 12 Pro in verschillende kleuren.

Klik hier voor prijzen van de 256GB iPhone 12 Pro
Klik hier voor prijzen van de 512GB iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro los kopen: hier moet je op letten

De iPhone 12 Pro is de directe opvolger van de iPhone 11 Pro. Er zit een groter 6,1-inch scherm in (in plaats van 5,8-inch) en je kunt voor het eerst kiezen voor de kleur oceaanblauw.

Bovendien voegt Apple 5G toe, waardoor het toestel mogelijk wat duurder is om te produceren. Maar zien we dat ook terug in de verkoopprijs? Gelukkig niet! Apple hanteert nog steeds dezelfde prijzen van vorig jaar al is er door de verhoogde thuiskopieheffing wel sprake van een kleine stijging. Dit komt echter niet door Apple.

iPhone 12 Pro camera in blauw.

Bij het kopen van een losse iPhone 12 Pro kun je op een aantal punten letten:

  • Kleur: de iPhone 12 Pro is voor het eerst leverbaar in de kleur oceaanblauw. Dit is een populaire nieuwe kleur.
  • Opslag: het instapmodel met 128GB opslag is op zich genoeg voor de meeste mensen. Maar twijfel je over de hoeveelheid opslag kiezen, dan hebben we daar een aparte tip over. Lees ook ons artikel over de iPhone 12 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: de iPhone 12 Pro is een populair toestel en er is vooral veel vraag naar het oceaanblauwe model. Hou daarom in het begin rekening met langere levertijden en beperkte voorraden. Als jouw voorkeursmodel moeilijk leverbaar blijkt is het handig als je een andere kleur of opslagcapaciteit ook wel OK vindt.

Ben je van plan je toestel later weer door te verkopen, dan moet je bij het kopen van een losse iPhone 12 Pro opletten dat je voor een gangbaar model kiest. Bij het doorverkopen van een nieuwe iPhone wil je immers zoveel mogelijk ontvangen voor je huidige toestel. Een gangbare kleur zoals spacegrijs is dan gemakkelijker kwijt te raken.

Bedenk ook of je een iPhone-verzekering nodig hebt en of je AppleCare+ wilt afsluiten. Dit is een soort schadeverzekering, waarbij twee incidenten gedekt zijn. Gebruik je geen hoesje, dan kan deze extra dekking je een rustiger gevoel geven. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen.

Je kunt je iPhone verzekeren bij:

iPhone 12 Pro als los toestel of met contract

De iPhone 12 Pro als los toestel is aantrekkelijk, omdat je ‘m snel in huis hebt en geen gedoe hebt met afbetalen. Maar je moet het bedrag natuurlijk wel hebben. Is dat niet het geval, dan is een iPhone 12 Pro met abonnement misschien een betere oplossing. Je voorkomt BKR-registratie door een deel van de toestelprijs zelf voor te schieten. De resterende kosten kun je dan over een langere periode uitsmeren.

Bij een losse iPhone 12 Pro betaal je het complete bedrag in één keer. Dat kan prettig zijn, omdat je precies weet waar je aan toe bent.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 12 Pro hebben voor een prima prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Daarnaast kun je ook terecht bij alle bekende providers die de iPhone 12 Pro abonnementen in het assortiment gaan opnemen.

Bekijk ook

De beste iPhone aanbiedingen van week 32-2022

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen! Wekelijks zoeken we voor jou de goedkoopste iPhone-aanbiedingen (ook refurbished)! In dit overzicht vind je een iPhone met korting en zie je welke acties er bij providers zijn. Met deze tips vind jij de goedkoopste iPhone!

Losse iPhone 12 Pro: iets voor jou?

De iPhone 12 Pro is een van de vier toestellen van dit moment. Misschien is een van de andere modellen meer iets voor jou. De Pro is het high-end toestel met 6,1-inch scherm. Wil je een goedkopere iPhone of een kleiner of groter scherm, dan kun je ook voor deze modellen kiezen:

  • iPhone 12 mini: het instapmodel met 5,4-inch scherm.
  • iPhone 12: technisch hetzelfde als bovengenoemd model, maar met een groter 6,1-inch scherm.
  • iPhone 12 Pro Max: hetzelfde high-end model als de 12 Pro, maar met een nog groter scherm van 6,7-inch.

iPhone 12 Pro of liever een andere iPhone?
De iPhone 12 Pro is een erg populair toestel. Zo populair zelfs dat Apple moeite heeft om er voldoende van te produceren. De productielijnen zijn dan ook aangepast: er worden minder modellen van de iPhone 12 mini geproduceerd en de focus is meer op de Pro-modellen komen te liggen. Het kan dus best zo zijn dat jouw favoriete model niet op voorraad is. Je zou in dat geval kunnen wachten, of kijken naar een ander model. Je zou ook kunnen kiezen uit een van de andere modellen uit de iPhone 12-familie. Vind je die wat t eduur, dan kan de iPhone 11 Pro van vorig jaar ook een goede keuze zijn. Deze is niet meer officieel verkrijgbaar bij Apple, maar nog wel bij sommige winkeliers. Je kunt kiezen uit drie kleuren en een opslagcapaciteit van 64GB, 128GB of 256GB.

Je leest er meer over op onze pagina over de prijzen van een losse iPhone 11 Pro.

Bekijk ook

iPhone 11 Pro kopen als los toestel: hier vind je de beste deal

Wil je een losse iPhone 11 Pro kopen, dan vind je hier alle info. We vertellen je over de prijs van de iPhone 11 Pro als los toestel en over bestellen bij diverse winkels. Bekijk de beste deals voor een losse iPhone 11 Pro, zodat je geen euro te veel betaalt.

iPhone 12 Pro met sim only

Een iPhone 12 Pro als los toestel met sim only abonnement is een slimme oplossing als je niet aan een langlopend abonnement wilt vastzitten. Bij sim only kun je eenvoudig kiezen voor maandelijkse contracten. Ben je wat honkvaster, dan zijn er ook sim only’s van 1 of 2 jaar. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager. Bovendien kun je de beste iPhone 12 Pro-deal uitzoeken, zonder dat je aan een bepaalde provider vastzit. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
juli 2021