Apple ziet ze vliegen in nieuwe reclamespot

Apple heeft een nieuwe reclamespot gemaakt over de animaties in iMessage. Je ziet ballonnen rondvliegen die mensen blij gaan maken.

Apple heeft een nieuwe reclamespot uitgebracht, waarin deze keer de schermeffecten van iMessage centraal staan. Een minuut lang zie je een rode ballon over bergen, zeeën en heuvels zweven om uiteindelijk uit te komen bij een stad, waar nog veel meer ballonnen zijn.


iMessage reclamespot

Zeg het met ballonnen

Vervolgens zie je een iPhone-gebruikster die een verjaardagsgroet krijgt toegestuurd, waarbij er nog meer ballonnen op het scherm verschijnen. In iOS 10 kun je allerlei effecten meesturen met een iMessage-bericht, wat een meer persoonlijke en vrolijke indruk moet maken. Deze schermeffecten laten animaties van confetti of vuurwerk zien terwijl je een bericht leest. Je moet alleen wel even weten hoe je ze gebruikt – maar gelukkig hebben we een tip over de automatische effecten van iMessage:

Bekijk ook

Automatische effecten in iMessage: zo werkt het

In iMessage kun je schermvullende effecten meesturen met je berichten, maar dit kan ook automatisch op basis van de tekst die je stuurt. Welke berichten moet je versturen om bepaalde animaties te zien? In dit artikel lees je het.
Bekijk ook

iMessage-effecten en reacties: zo gebruik je ze

iMessage bevat leuke effecten om met je bericht mee te sturen. Effecten, animaties, simpele reacties: in dit artikel lees je hoe je deze gebruikt.

Apple’s slogan bij deze clip is:

Expressive messages on iPhone 7. Practically magic.

De commercial is eigenlijk bedoeld voor de iPhone 7, maar de iMessage-effecten werken gelukkig ook op oudere toestellen. Elk apparaat met iOS 10 kan ze maken en vertonen. Wat opvalt is dat de iPhone zelf nauwelijks in het filmpje te zien is, net als in recente tv-commercials. De nadruk ligt meer op de menselijke kant of op speciale eigenschappen zoals waterbestendigheid en fotograferen bij slechte lichtomstandigheden.

https://www.youtube.com/watch?v=XR6JtMIdMuU

Het liedje dat je op de achtergrond hoort is ‘I Will Follow You‘ door Toulouse.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.