Picpack: maak van je Instagram-foto’s koelkastmagneten

· Bastiaan Vroegop

PicpackDe website Picpack maakt het mogelijk om een aantal zelfgekozen Instagram-foto’s op magneten af te drukken. Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld op je koelkast hangen. Bij iedere gemaakte bestelling kun je twaalf foto’s laten afdrukken op magneten. Picpack is één van de vele sites die je iets leuks laat doen met je Instagram-foto’s. Eerder schreven we nog over Snapstagram, waarmee je makkelijk je foto’s kunt laten printen.

Door op Picpack in te loggen met je Instagram-account, worden direct al je foto’s geladen. Vervolgens kun je er twaalf kiezen om te bestellen. Kies je er minder dan twaalf, dan kun je ook geen bestelling plaatsen. Je kunt echter meerdere malen op één foto drukken om er meerderen te bestellen.

Voor iedere set van magneten betaal je bij Picpack 18 euro. De verzendkosten zitten hierbij ongeacht je locatie inbegrepen. Het is niet duidelijk hoe lang je precies op je magneten moet wachten: ze worden per gewone post verzonden vanuit Berlijn.

Picpack was al een tijdje beschikbaar, maar enkel voor een select aantal gebruikers. Vanaf vandaag is de website door iedereen met een Instagram-account te gebruiken.

Downloaden: Instagram (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.