Picpack: maak van je Instagram-foto’s koelkastmagneten

·

PicpackDe website Picpack maakt het mogelijk om een aantal zelfgekozen Instagram-foto’s op magneten af te drukken. Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld op je koelkast hangen. Bij iedere gemaakte bestelling kun je twaalf foto’s laten afdrukken op magneten. Picpack is één van de vele sites die je iets leuks laat doen met je Instagram-foto’s. Eerder schreven we nog over Snapstagram, waarmee je makkelijk je foto’s kunt laten printen.

Door op Picpack in te loggen met je Instagram-account, worden direct al je foto’s geladen. Vervolgens kun je er twaalf kiezen om te bestellen. Kies je er minder dan twaalf, dan kun je ook geen bestelling plaatsen. Je kunt echter meerdere malen op één foto drukken om er meerderen te bestellen.

Voor iedere set van magneten betaal je bij Picpack 18 euro. De verzendkosten zitten hierbij ongeacht je locatie inbegrepen. Het is niet duidelijk hoe lang je precies op je magneten moet wachten: ze worden per gewone post verzonden vanuit Berlijn.

Picpack was al een tijdje beschikbaar, maar enkel voor een select aantal gebruikers. Vanaf vandaag is de website door iedereen met een Instagram-account te gebruiken.

Downloaden: Instagram (gratis)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

7 reacties

 1. door Jan De Belser

  Vandaag besteld. Ik zal jullie eens laten weten wanneer ik ze heb ontvangen.

  Beantwoorden Quote

 2. door Daejji

  Dit zijn interessante dingen..ff kijken of ik wat ga bestellen..niet overdreven duur en leuk idee.

  Beantwoorden Quote

 3. Jammer dat m’n koelkast geen metalen omhulsel bevat. Is zeker wel een leuk idee…

  Beantwoorden Quote

 4. door Alex

  Wordt een nieuwe hype! Stickygram doet het al een tijdje. Wel geinig opzich. Zeker in combinatie met deze ondergrond…

  http://www.signsforhomes.co.uk/speech_bubble_notice_board_square.htm

  Beantwoorden Quote

 5. door Tony

  Heeft iemand ze al binnen? Ben erg benieuwd of het mooi is geworden.

  Beantwoorden Quote

 6. Ik heb ze besteld op de datum zoals in m’n eerste post, enkele dagen later ontving ik ze, mooi verpakt in een envelop (niet verhard). Ze zagen er net uit als op de foto’s.
  Dus geen verrassingen op dat vlak. Kortom: ik ga dit nog doen.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.