Leer muziek maken met Wu-Tang Clan in Apple Store Amsterdam en Den Haag

Leer in de Apple Store Amsterdam en Den Haag muziek maken tijdens een workshop met RZA van de Wu-Tang Clan en ROLI Blocks. Topproducer RZA vertelt hoe je een hit maakt en daarna ga je zelf aan de slag.

Fans van de Wu-Tang Clan moeten 20 en 25 januari in hun agenda blokkeren. Op die dagen kun je namelijk een creatieve workshop volgen, waarin topproducer RZA van de Wu-Tang Clan uitlegt hoe je een hit maakt. Daarna ga je zelf aan de slag met de ROLI Blocks.

Wu-Tang Clan muziekworkshops in Amsterdam en Den Haag

Misschien heb je ze wel eens in de Apple Store zien liggen: de muzikale apparaatjes van ROLI. Je kunt er op een simpele manier muziek mee maken. Tijdens de workshop in de Apple Stores van Amsterdam (20 januari) en Den Haag (25 januari) ga je hiermee aan de slag.

Wu-Tang Clan workshop in Amsterdam en Den Haag

Maar eerst gaat RZA, die met zijn beats grote invloed had op de hiphop van de jaren 90, uitleggen hoe het moet. De kans dat RZA zelf een voet in de Nederlandse Apple Stores zet, lijkt niet zo groot. De uitnodiging spreekt van een ‘video-introductie’ dus waarschijnlijk is de legendarische producer alleen op een scherm te zien. In de Apple Store San Francisco is RZA op 22 januari wel aanwezig, maar die sessie is al volgeboekt.

Na de introductie door RZA ga je met Apple-medewerkers aan de slag om de ROLI-apparaten te ontdekken. In de ROLI NOISE-app is een verzameling exclusieve Wu-Tang-geluiden te vinden, die je daarbij kunt gebruiken. Niet jouw smaak? In de app vind je ook studio- en soundpacks van Pharrell en Grimes.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Wil je een complete muziekstudio in je rugzak stoppen, dan heb je volgens Apple het volgende boodschappenlijstje nodig:

Het zal duidelijk zijn dat je al wat hits gescoord moet hebben voordat je je dit lijstje aan apparatuur kunt veroorloven.

Eerst maar eens de gratis sessie volgen! Je weet dan meteen of het iets voor je is, muziek maken met de ROLI Blocks. Je kunt op de volgende dagen terecht:

  • 20 januari van 14:00-15:00 uur in Apple Store Amsterdam
  • 25 januari van 15:00-16:00 uur in Apple Store Den Haag

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.