Messaging-apps: WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger en iMessage Berichten

WhatsApp repareert berichtenteller op appicoontje

Het appicoontje van WhatsApp toont voortaan weer het juiste aantal ongelezen berichten. WhatsApp heeft het probleem met de berichtenteller in een kleine update opgelost.

Er zijn mensen waarvoor WhatsApp een eerste levensbehoefte is, als belangrijkste lijntje met familie en vrienden. Als dat zo is, dan zul je de afgelopen dagen hebben gezien dat de teller op het appicoontje niet meer klopte. Jij dacht dat je alle berichten had gelezen, maar ondertussen zaten drie vrienden en familieleden ongeduldig te wachten om antwoord te krijgen op hun berichten. Gelukkig is het nu opgelost.

Messaging-apps: WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger en iMessage Berichten

Berichtenteller WhatsApp klopt weer

WhatsApp heeft een kleine maar nuttige update met versienummer 2.16.14 uitgebracht. Daarmee worden alleen foutjes opgelost, we hoeven geen nieuwe functies te verwachten. Het aantal ongelezen berichten klopt voortaan weer.

WhatsApp is de afgelopen tijd druk bezig met het toevoegen van nieuwe functies, zoals het tekenen op foto’s in WhatsApp en binnenkort ook videobellen in WhatsApp. Maar ondertussen is de Electronic Frontier Foundation (EFF) minder happy met de berichtendienst. Eerder lieten ze zich van hun goede kant zien door end-to-end encryptie in te voeren, maar er zijn nog vier punten die echt verbeterd moeten worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2016, 11:07
Categorie Apps
Onderwerpen icoon, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.