watchOS 9 Beta V2.

watchOS 9.1 Beta 4 nu uit voor ontwikkelaars

De nieuwste beta van watchOS 9.1 is uit. Apple heeft de beta uitgebracht voor testers, zodat zij de komende tijd weer nieuwe functies en andere verbeteringen kunnen testen.

Testers met een Apple Watch kunnen weer de nieuwste beta van watchOS op hun horloge zetten. Apple heeft namelijk de nieuwe beta van watchOS 9.1 uitgebracht. Deze versie wordt de komende tijd weer uitbundig getest, maar de grote vraag is of er ook nog nieuwe functies in zitten. We verwachten in ieder geval een paar kleine verbeteringen.

Nieuwste watchOS 9.1 Beta

watchOS 9.1 Beta 4

5 oktober 2022 – De vierde beta van watchOS 9.1 staat klaar voor ontwikkelaars. We verwachten dat daarin de eerste nieuwe verbeteringen te vinden zijn die Apple binnenkort voor iedereen uit gaat brengen. Zodra we meer weten over wat er precies nieuw is, werken we dit artikel weer bij. In de eerste beta waren geen nieuwe dingen ontdekt. Heb je zelfs iets gespot, laat het ons dan weten in de reacties.

watchOS 9.1 beta downloaden voor ontwikkelaars en publieke testers

Ontwikkelaars kunnen de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Daar vind je het juiste betaprofiel om op je Apple Watch te installeren. Hou er rekening mee dat je ook de iOS 16 beta nodig hebt om de watchOS-beta te kunnen installeren. Er verschijnt in juli ook een publieke beta van watchOS.

Let op: de beta is alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn watchOS 9.1 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 9.1-beta’s. watchOS 9.1 wordt in oktober 2022 verwacht.

  • watchOS 9.1 Beta 4: 5 oktober 2022 (verschenen; buildnummer volgt)
  • watchOS 9.1 Beta 3: 27 september 2022 (verschenen; buildnummer 20S5055e)
  • watchOS 9.1 Beta 2: 20 september 2022 (verschenen; buildnummer 20S5049d)
  • watchOS 9.1 Beta 1: 14 september 2022 (verschenen; buildnummer 20S5044e)
  • watchOS 9.1 definitief: oktober 2022 (verwacht)

Over watchOS 9.1
watchOS 9 is de nieuwste update voor de Apple Watch. watchOS 9 brengt heel veel verbeteringen. Er zijn talloze verbeteringen, waaronder nieuwe sportfuncties voor hardlopers en zwemmers, nieuwe en vernieuwde wijzerplaten, een nieuwe Medicijnen-app, vernieuwde apps zoals Agenda en meer. Wil je meer weten wat er nieuw is in watchOS 9, lees dan ons overzicht met de belangrijkste functies. In watchOS 9.1 verwachten we verbeteringen voor de Apple Watch Ultra en wat functies die eerder waren uitgesteld.

Bekijk ook

watchOS 9 nu beschikbaar, boordevol praktische functies!

watchOS 9 is er! Deze grote update voor de Apple Watch is nu voor iedereen te downloaden. Benieuwd welke functies erin zitten? Wij laten het je zien!

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten. Meer over problemen door de beta’s, lees je in ons aparte artikel.

Bekijk ook

iOS 16 beta problemen zoals trage iPhone of batterij snel leeg

Is je batterij door de iOS 16 beta sneller leeg? Doen apps het niet meer als je iPadOS 16 hebt of vallen de prestaties tegen? In dit artikel leggen we uit welke iOS 16 beta problemen er kunnen zijn en hoe je hiermee omgaat.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 20 september, 19:49: watchOS 9.1 Beta 2 is uit voor ontwikkelaars.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

watchOS 9

watchOS 9 is de grote update voor je Apple Watch in 2022. Er zitten heel wat nieuwe watchOS 9 functies in deze update, vooral op het gebied van sport en gezondheid. Check snel of jouw Apple Watch voor watchOS 9 geschikt is, zodat je weet of je kunt updaten. De officiële release van watchOS 9 is 12 september 2022, tegelijk met iOS 16 en tvOS 16. Lees ook onze watchOS 9 review en onze watchOS 9 FAQ met vragen en antwoorden.

watchOS 9
1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.