Apple Watch Tricot bandje

Reacties voor: Voorjaarskleuren 2024 voor Apple Watch-bandjes: van zonnig geel tot oceaanblauw

De kleuren voor de Apple Watch-bandjes van voorjaar 2024 zijn bekend. Eerder lekten ze al uit via de code van iOS 17.4 en nu zijn de kleuren officieel. Maak je keuze uit oceaanblauw, zacht mint en zonneschijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Had een magnetische band van FineWoven materiaal voor mijn Watch 9 die helaas steeds automatisch losser ging zitten om de pols (magneten niet voldoende sterk?). Gevolg was dat ik daar door steeds het contact verloor met de iPhone en vaak opnieuw de toegangscode moest invoeren op de Watch. Een paar weken terug het bandje met klittenband aangeschaft, die houden de Watch stabiel om je pols, zodat niet steeds het contact met de iPhone verloren gaat. Apple lijkt een beetje slordig op zijn accessoires te zijn geworden.

    Reageer op hans

  2. Ik sla echt steil achterover van de prijzen van deze bandjes. Daar koop je een knap horloge voor ! Zelf draag ik al jaren een Apple Watch en ik heb ook diverse bandjes maar nog nooit heb ik een bandje van Apple gekocht. Kan me ook niet voorstellen dat iemand anders zo’n prijs neertikt voor zo’n bandje.

    Reageer op Ed

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.