Vervangende batterij iPhone 3GS leidt tot update-problemen

Volgens batterijleverancier Milliamp levert de update naar iOS 4 bij sommige mensen problemen op, als ze de batterij hebben laten vervangen.

iphone batterijMensen die hun iPhone 3GS hebben laten voorzien van een vervangende niet-originele batterij, kunnen tegen problemen aanlopen bij de update naar iOS 4. Dat is bekendgemaakt door Milliamp, een bedrijf dat reparatiediensten levert voor de iPhone. Is er een nieuwe batterij geplaatst, die je via eBay, Amazon of bij een reparatiedienst hebt gekocht dan kan de iPhone bij de update in iTunes vastlopen met een foutmelding Error 29.


De iPhone blijft daarbij in recovery mode. De originele batterij terugplaatsen is voor veel gebruikers geen optie. Een oplossing is er nog niet. Volgens Milliamp doet het probleem zich niet voor bij de iPhone 3G en de eerste generatie iPhone. Klanten die de update naar iOS 4 al hebben uitgevoerd en met een niet meer functionerende iPhone zitten, kunnen van Milliamp instructies krijgen om te downgraden naar 3.1.3. Heb je nog niet de update gemaakt, dan kun je volgens Milliamp beter nog even wachten.

Meer info: Blog Milliamp

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.