Apple TV met beginscherm in tvOS 13.

Praat mee: deel hier je ervaringen met tvOS 13

Vanavond verschijnt tvOS 13 voor de Apple TV, een weekje eerder dan verwacht! Wil je je mening kwijt over deze update voor de Apple TV of wil je meepraten met andere bezoekers van iCulture, dan is dit de juiste plek. Praat mee en deel je ervaringen tijdens het installeren gebruiken van tvOS 13!

tvOS 13 is beschikbaar en daarin zitten een aantal fijne verbeteringen in voor de Apple TV. De grootste nieuwe toevoeging is Apple Arcade, zodat je games vanaf je televisie kan spelen. Maar ook als meerdere mensen in huis de Apple TV willen gebruiken, komt deze nieuwe update goed van pas. Wil je laten weten hoe fantastisch je deze update vindt? Of ben je teleurgesteld dat iets niet goed werkt of dat je een functie mist? Dan is dit de enige juiste plek om je ervaringen met tvOS 13 te delen met andere gebruikers.

tvOS 13 ervaringen

Van alle software-updates is tvOS altijd het minst spannend, maar toch zitten er dit jaar wat leuke dingen tussen. Het installeren verloopt bij een Apple TV-update vaak ook heel eenvoudig, want in een paar minuten is het gefixt. Toch kan er iets mis gaan of werkt iets niet goed. Is dat bij jou het geval? Laat dat dan weten in de reacties, zodat je andere gebruikers kan waarschuwen of helpen.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.
Releasedata
Eerder verschenen al iOS 13.0 voor de iPhone en watchOS 6 voor de Apple Watch Series 3 en 4. We wachten nog op macOS Catalina en watchOS 6 voor de Series 1 en 2. Deze zijn nog niet beschikbaar en staan gepland voor een later moment. Lees ook ons artikel met alle releasedata 2019.

Als je toch zit te wachten kun je deze artikelen ook nog even doorbladeren:

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

iPadOS 13

iPadOS 13 is de grote software-update voor de iPad, die in september 2019 beschikbaar kwam. Deze update is inmiddels opgevolgd door iPadOS 14 en latere opvolgers. Dit was de eerste keer dat iPadOS werd losgetrokken van iOS en een zelfstandige update voor de iPad werd. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen, geschikte toestellen en nog veel meer.

iPadOS 13

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.