iPhone XR case

Apple gaat transparant iPhone XR hoesje uitbrengen

Apple gaat een eigen 'clear case' voor de iPhone XR op de markt brengen. De hoes gaat vermoedelijk 45 euro kosten.

Bij de aankondiging van de iPhone XR en de andere 2018 iPhones sprak Apple met geen woord over eventuele accessoires. Via de officiële persberichten in sommige landen (waaronder Canada) is nu gelekt dat er een transparant hoesje aan komt voor de iPhone XR. De eerste foto daarvan is ook al naar buiten gekomen. Apple lijkt deze keer niet te kiezen voor de standaard hoesjes in siliconenrubber en leder, maar een hoesje waarbij je het kleurrijke uiterlijk blijft zien. Het hoesje gaat $55 CAD kosten, omgerekend €45 in Europa.

Apple’s transparante hoesje voor iPhone XR

Over een week begint de iPhone XR pre-order, waarbij je kunt kiezen uit zwart, wit, rood, geel, blauw en koraal. In plaats van verbergen van die vrolijke kleurtjes kun je bij de XR onderstaande ‘clear case’ aanschaffen. Dat is een heel verschil met de iPhone 5c, toen Apple voor de kleurige toestellen hoesjes met een opvallend gaatjespatroon uitbracht.

Deze keer houdt Apple het wat rustiger, met een hoes die nauwelijks opvalt. De onderkant is open, zodat er ruimte is voor de speakergaatjes. Pluspunt ten opzichte van clear cases van andere merken is dat er bij Apple geen storende logo’s op staan. Maar van de andere kant: dit soort hoesjes kun je ook voor een fractie van de prijs vinden in Chinese winkels. Vaak ook zonder logo’s, dus het zal lastig worden voor Apple om daarmee te concurreren.

iPhone XR hoesje transparant

Apple maakt al sinds de iPhone 4 eigen hoesjes, te beginnen met de bumpercase die gemaakt werd vanwege ‘antennagate’. Daarna volgden bij de iPhone 5s de eerste lederen hoesjes, die sindsdien bij elke nieuwe generatie in leer en siliconen zijn uitgebracht. Mogelijk komen er voor de iPhone XR ook nog andere hoesjes.

Meer over de aanstaande beschikbaarheid van de iPhone XR vind je hier:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2018, 15:17
Bron Bron 9to5Mac
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, iPhone XR
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.