Toca Life: School.

Kindergame Toca Life: School is de nieuwe gratis App van de Week

Deze week heeft Apple de kindergame Toca Life: School uitgeroepen tot gratis App van de Week. In Toca Life: School beleef je het echte schoolleven. Van het doen van experimenten tot het leren van een muziekinstrument.

Als je voor dit weekend nog op zoek bent naar een educatieve en leuke game voor kinderen, dan ben je bij Apple’s nieuwe gratis App van de Week aan het juiste adres. De komende week kun je Toca Life: School (link) namelijk helemaal gratis downloaden. In Toca Life: School beleef je allerlei avonturen op de leukste plekken op school.


Toca Life: School.

Avonturen op school in Toca Life: School

Toca Life is een bekende reeks apps die geschikt zijn voor kinderen. In de School-versie van Toca Life, ga je op avontuur in je eigen school. Toca Life: School bevat vijf unieke locaties op school waar je zelf op avontuur kan. Op de speelplaats kun je een basketbalteam coachen, terwijl je een wetenschappelijk experiment uitvoert in het klaslokaal. In totaal bevat Toca Life: School 34 personages die je ook nog eens qua uiterlijk aan kunt passen met nieuwe outfits.

Toca Life: School bevat ook een muzikaal element, want je kunt je eigen schoolband beginnen waarin je instrumenten leert bespelen. Zin om sportief aan de slag te gaan, dan kan dat ook bij de sportvelden van Toca Life: School. Je kunt echter ook de kwajongen uithangen door kauwgomballen te kauwen en stinkbommen te gooien. Kortom, in Toca Life: School beleef je het echte schoolleven van de middelbare school. De app krijgt ook elke donderdag nieuwe content die je gratis kunt bekijken. Het leuke is ook dat je je eigen speelsessie kunt opnemen, zowel met beeld als geluid.

Als je Toca Life: School nu downloadt, bespaar je daar €2,99 mee. De app is dan helemaal gratis te downloaden en te gebruiken, want hij bevat geen in-app aankopen. Wil je nog meer Toca Life-games, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met Toca Life: Vacation en Toca Life: Town. Deze kosten nog wel gewoon €2,99 per stuk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2017, 17:00
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, kinderen
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.