TicPods Free: dit AirPods-alternatief heeft al 2 miljoen opgehaald

De TicPods moeten een alternatief zijn voor de AirPods. Het bedrijf achter deze draadloze oordopjes, Mobvoi, heeft via crowdfundingsite Indiegogo al 2,1 miljoen dollar opgehaald en dat laat zien dat er best behoefte is aan dergelijke oortjes.

TicPods Free

De TicPods Free zien er vrijwel hetzelfde uit als de AirPods van Apple, alleen zijn deze oordopjes verkrijgbaar in veel meer kleuren: rood, wit en donkerblauw. Net als bij de AirPods krijg je er een bewaardoosje bij waarmee je de oortjes kunt opladen. Je kunt de oordopjes tot 18 uur gebruiken voordat ze weer opgeladen moeten worden. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de iPhone en Android-smartphones.


Mobvoi had al eerder succes met de TicWatch, een slim horloge. Met de TicPods Free lijkt het bedrijf opnieuw hoge ogen te gaan scoren.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Aanrakingen
Ook op een ander vlak lijken de TicPods op AirPods: je kunt ze namelijk bedienen door aanraking. Er zijn verschillende aanrakingen waarmee je bijvoorbeeld het geluid harder of zachter kunt zetten, de muziek kunt pauzeren. Ook kun je via een aanraking de spraakassistent van je telefoon oproepen om een commando te geven.

TicPods: AirPods alternatief

Indiegogo
Via Indiegogo is het nog steeds mogelijk om geld in te leggen in dit project. Als je $79 investeert het project goed wordt afgerond krijg je waarschijnlijk in juli de TicPods in huis. Je hebt nog 18 dagen om in te leggen. Anders zul je moeten wachten tot het bedrijf de oordopjes daadwerkelijk uitbrengt. Dan zullen de TicPods $129 gaan kosten.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.