TicPods Free: dit AirPods-alternatief heeft al 2 miljoen opgehaald

De TicPods moeten een alternatief zijn voor de AirPods. Het bedrijf achter deze draadloze oordopjes, Mobvoi, heeft via crowdfundingsite Indiegogo al 2,1 miljoen dollar opgehaald en dat laat zien dat er best behoefte is aan dergelijke oortjes.

TicPods Free

De TicPods Free zien er vrijwel hetzelfde uit als de AirPods van Apple, alleen zijn deze oordopjes verkrijgbaar in veel meer kleuren: rood, wit en donkerblauw. Net als bij de AirPods krijg je er een bewaardoosje bij waarmee je de oortjes kunt opladen. Je kunt de oordopjes tot 18 uur gebruiken voordat ze weer opgeladen moeten worden. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de iPhone en Android-smartphones.

Mobvoi had al eerder succes met de TicWatch, een slim horloge. Met de TicPods Free lijkt het bedrijf opnieuw hoge ogen te gaan scoren.

Aanrakingen
Ook op een ander vlak lijken de TicPods op AirPods: je kunt ze namelijk bedienen door aanraking. Er zijn verschillende aanrakingen waarmee je bijvoorbeeld het geluid harder of zachter kunt zetten, de muziek kunt pauzeren. Ook kun je via een aanraking de spraakassistent van je telefoon oproepen om een commando te geven.

TicPods: AirPods alternatief

Indiegogo
Via Indiegogo is het nog steeds mogelijk om geld in te leggen in dit project. Als je $79 investeert het project goed wordt afgerond krijg je waarschijnlijk in juli de TicPods in huis. Je hebt nog 18 dagen om in te leggen. Anders zul je moeten wachten tot het bedrijf de oordopjes daadwerkelijk uitbrengt. Dan zullen de TicPods $129 gaan kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2018, 12:39
Bron Bron Bright.nl
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, indiegogo, muziek, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.