Apple Pride 2018

Apple loopt mee in San Francisco Pride 2018

Tim Cook, Lisa Jackson en Jay Blahnik liepen dit weekend samen andere Apple-medewerkers mee in de San Francisco Pride Parade 2018. Er zouden rond de 1.000 Apple-medewerkers hebben meegedaan.

Vorige week was Tim Cook nog in Nederland en na een korte tussenstop in Ierland is Apple’s CEO inmiddels weer terug in Californië. Daar dook hij samen met een aantal andere Apple-kopstukken en honderden collega’s op in de Pride-parade. De meeste waren gekleed in speciale Pride-shirts met het bedrijfslogo van Apple. Apple doet al jaren mee aan SF Pride en maakt zich sterk voor gelijke kansen voor iedereen. Zo was Apple een van de eerste bedrijven die gelijke pensioen- en zorgvoorzieningen bood voor relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht.


Apple viert de Pride-maand ook nog op een andere manier: in de Apple Store is de speciale Pride Band voor de Apple Watch verkrijgbaar (€59), die je kunt combineren met een gratis Pride-wijzerplaat. Ook leuk als je het in regenboogkleuren geweven bandje niet hebt.

Voor Pride Amsterdam zul je moeten wachten tot 4 augustus en wie zich daarvoor wil opwarmen kan op 28 juli al in Berlijn terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2018, 8:49
Categorie Apple
Onderwerpen pride, san francisco
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.