Tesmo Universe Book is een notitieblok én draadloze lader ineen

De Tesmo Universe Book is een notitieblok waar meteen een powerbank is ingebouwd. Zo hoef je minder spullen mee te nemen.

Powerbanks zijn enorm handig, maar je moet wel weer een extra apparaat meeslepen. Tesmo heeft de oplossing voor mensen die dat niet zien zitten. De Tesmo Universe Book is een een powerbank die in de cover van een notitieblok ingepast is. Daardoor is ‘ie tenminste multifunctioneel.

Tesmo Universe Book

De Tesmo Universe Book is gemaakt van leer en ziet eruit als een duur notitieblok. Het is ongeveer even groot als een A5-formaat velletje papier, ofwel 18 bij 24,5 centimeter. Het geheel weegt 720 gram en in de voorkant zit een powerbank verbergen. Doordat de Tesmo de Qi-standaard ondersteunt, kan je je iPhone erop leggen en begint deze meteen te laden.

Dat gebeurt voor iPhones op 7,5 Watt. Daarmee duurt het ongeveer tweeënhalf uur voordat je iPhone helemaal volgeladen is. De powerbank heeft met 8.000 mAh genoeg capaciteit om je iPhone twee of misschien drie keer op te laden. Verder is er dus nog de geinige extra functionaliteit in de vorm van een notitieblok.

Dat notitieblok bestaat uit zeventig pagina’s waar je allerlei aantekeningen op kan maken. De Tesmo bevat onder meer pagina’s om afspraken per week en per maand te plannen, evenals vellen waar je de activiteiten van de dag op kan bijhouden. Natuurlijk zijn er ook lege vellen papier, voor als je wat willekeurige gedachten wil noteren. Tot slot biedt de voorkant nog allerlei extra plekken voor pasjes, zodat je bijvoorbeeld je bankpas altijd bij de hand kan hebben zonder je portemonnee vol te hoeven proppen.

De Tesmo Universe Book is nog niet te koop, maar wel alvast te bestellen via de site van Tesmo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2018, 10:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen notities, powerbank

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.