Apple HomePod live vragensessie

Apple organiseert live Q&A-sessie over de HomePod

Stel je vraag op 25 juli

Apple probeert weer eens iets nieuws: een live vraag- en antwoordsessie over de HomePod. Op 25 juli kun je op het supportforum van Apple terecht om al je vragen af te vuren over de Siri-speaker.

Tussen 11:00 en 15:00 uur Pacific Time kun je je vragen stellen, dus tussen 20:00 uur en middernacht op de woensdagavond. Het is de eerste keer dat Apple iets dergelijks organiseert. Je kunt Apple-supportmedewerkers alles wat je maar wilt vragen over de HomePod, al zul je ongetwijfeld niet op elke vraag antwoord krijgen. Je kunt bijvoorbeeld vragen hoe je AirPlay 2 gebruikt om een stereopaar te maken, hoe je je instellingen aanpast, Siri gebruikt en meer. Om deel te nemen aan het evenement moet je op de Apple Support Communities bij het onderdeel HomePod Community zijn en inloggen met je Apple ID. Vervolgens klik je op Post > Discussion om een vraag te stellen.


Apple-medewerkers hangen al langer rond in de Apple Support Coummunities, waar je van tijd tot tijd antwoord krijgt op je vragen. Het idee hier is dat je nog sneller je antwoord hebt. De tips die je in deze vragensessie krijgt zullen waarschijnlijk vooral de rechttoe-rechtaan dingen zijn, want de medewerkers zullen geen tijd om heel diep in specifieke problemen te duiken die maar bij één persoon voorkomen. Als het bevalt zal Apple wellicht wat vaker dergelijke sessies houden.

HomePod vragensessie

Toevallig hield Google onlangs een soortgelijke Q&A over Android P in de vorm van een Ask My Anything-sessie op Reddit. Dat leverde veel interessante feitjes op over donkere thema’s, energiebesparing, Project Treble (voor de ontwikkeling van custom ROMs) en de traagheid van het direct delen-menu.

Deze sessie leverde best wat nieuwe inzichten en antwoorden op en we kregen zelfs een kijkje hoe het er tijdens de sessie aan toeging. Of dat er bij Apple ook in zit is nog even afwachten. Dat Apple de sessie organiseert op een platform waar ze zelf de volledige controle hebben én kiest voor een onderwerp dat weinig conflicten zal opleveren geeft wel aan dat het bedrijf het voor deze eerste sessie voorzichtig aanpakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2018, 10:40
Bron Bron MacRumors
Categorie iDevices
Onderwerpen homepod, vragen
Device HomePod
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.