Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

TableAir: slim bureau met iPhone-app dwingt je staand te werken

De TableAir is een slim bureau met iPhone-app. In de applicatie geef je aan wanneer het bureau hoger of lager moet worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TableAir bureauHet blijkt hartstikke goed voor je te zijn: staand achter je bureau werken, zodat je de benen kunt strekken en je rug goed rechthoudt. Je hoeft hier enkel je bureau qua hoogte te verstellen, maar zelfs daar kun je inmiddels je iPhone voor gebruiken. De TableAir is namelijk een slim, in hoogte verstelbaar bureau met een bijbehorende iPhone-app.


De TableAir is in eerste instantie ontworpen als een hipper alternatief op gebruikelijke bureaus. Rond de volledige zijkant zit LED-verlichting, die je van kleur kunt veranderen vanuit de iPhone-app. Door je hand boven een sensor aan de zijkant te houden, verstel je de hoogte zonder bijvoorbeeld aan een hendel te draaien.

TableAir app

De iPhone-app maakt de TableAir pas echt interessant voor iedereen die vaker staand wil werken. In de app kun je namelijk aangeven hoe lang je staand en hoe lang je zitten aan de slag wil. Op gezette momenten zal het bureau stijgen en dalen, zodat je automatisch wordt gedwongen een andere houding aan te nemen.

De TableAir vereist wel een fikse investering: de tafel wordt op Kickstarter aangeboden voor 1300 pond, omgerekend dik 1600 euro. En dat is wat vroege vogels betalen. Ben je er later bij, dan kan de prijs oplopen tot maar liefst 1800 euro. Uiteraard wordt het geld pas afgeschreven als het Kickstarter-project succesvol is.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.