Spotify Wrapped 2019.

Spotify Wrapped 2019: zo check je je favoriete muziek van 2019

Ieder jaar in december komt Spotify weer met haar jaarlijkse Wrapped overzicht. Ook dit jaar bekijk je jouw persoonlijke Spotify Wrapped 2019 jaaroverzicht, zodat je al jouw favoriete artiesten en nummers van het afgelopen jaar kan terugluisteren.

Naar hoeveel muziek heb jij dit jaar geluisterd? Spotify Wrapped 2019 vertelt het je. In je persoonlijke Spotify jaaroverzicht check je waar je het meeste naar geluisterd hebt. Nieuw dit jaar is dat Spotify dit per seizoen aangeeft. Ook zie je in een oogopslag hoeveel minuten je naar muziek geluisterd heb, in vergelijking met voorgaande jaren.

Spotify Wrapped 2019: check jouw jaaroverzicht op Spotify

Spotify kijkt niet alleen naar de populairste nummers, maar toont je ook de landen waar je beluisterde artiesten vandaan komen. In een story-achtige weergave blader je via de Spotify-app door jouw Wrapped 2019 jaaroverzicht. Zodra je Spotify opstart, verschijnt vanzelf de melding dat je jaaroverzicht voor je klaar staat. Ook kan je je jaaroverzicht bekijken via de website van Spotify.

Spotify Wrapped 2019 jaaroverzicht.

Je favoriete muzieknummers van het jaar zijn vervolgens terug te luisteren via een speciale afspeellijst. Je vindt alle nummers, afspeellijsten en je uitgebreide overzicht gewoon op de Home-pagina van de Spotify-app. Los van je persoonlijke jaaroverzicht, vind je in de app ook de beste muziek van 2019. Er is een afspeellijst met de populairste nummers en een lijst voor de populairste artiesten. De lijsten zijn gebaseerd waar Nederlandse Spotify-gebruikers naar luisteren. Ook zijn er aparte afspeellijsten met muziek van het afgelopen decennium.

Spotify Wrapped 2019 aantal minuten geluisterd.

Heb je geen Spotify maar Apple Music? Dan kan je terugkijken op het afgelopen jaar met het Apple Music Replay jaaroverzicht. Meer daarover lees je in onderstaande tip.

Bekijk ook

Apple Music Replay: jouw persoonlijke terugblik op muziekjaar 2019

Apple gaat net als Spotify een afspeellijst maken met jouw beste nummers van het afgelopen jaar. Met Replay krijg je precies te zien naar welke nummers je het meest hebt geluisterd. Apple's versie is echter wel wat geavanceerder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 december 2019 om 10:30
Onderwerp
Categorie
Diensten
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.