Spotify vernieuwt app voor Premium-gebruikers: nieuwe navigatie en beter zoeken

Spotify brengt een update uit voor Premium-gebruikers. Spotify Premium wordt persoonlijker dankzij de vernieuwde Spotify-app. Daarbij ligt de focus op een betere navigatie en en betere zoekfunctie.

Eerder dit jaar werd de gratis versie van Spotify vernieuwd. Sinds dit voorjaar luisteren gratis gebruikers on-demand naar muziek, maar Spotify vergeet ook haar betalende gebruikers niet. Vandaag is namelijk Spotify Premium vernieuwd. Daarbij is er extra aandacht besteed aan de app. Zo is er onder andere een nieuwe navigatiebalk, een nieuwe zoekfunctie en zijn er nieuwe radio-afspeellijsten voor artiesten.

Spotify Premium vernieuwd

De meest opvallende vernieuwing die je de komende tijd gaat merken, is de nieuwe navigatiebalk. Momenteel bestaat deze voor Premium-gebruikers nog uit vijf knoppen, namelijk Home, Bladeren, Zoeken, Radio en Bibliotheek. Spotify brengt dit terug naar drie: Home, Zoeken en Bibliotheek. Voor de Home-pagina verandert er niets: dit is nog steeds de plek waar je moet zijn voor nieuw aanbevelingen. De nieuwe zoekfunctie is het belangrijkst in deze update. Dit is niet alleen de plek waar je naar muziek zoekt, maar ook waar je nieuwe muziek kan ontdekken. Bovenaan de zoekpagina vind je jouw favoriete genres, gebaseerd op de muziek waar je naar luistert.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De radio-functies zijn nu weggestopt in de eerder genoemde zoekfunctie. Zodra je zoekt naar een artiest of nummers, kan je meteen luisteren naar de nieuwe Artist Radio-afspeellijsten. Dit zijn radiostations met muziek die afgestemd is op jouw persoonlijke smaak. Je kan deze lijsten ook downloaden en offline luisteren. De radiostations worden regelmatig vernieuwd, dus het lijkt de moeite waard om regelmatig terug te keren.

De nieuwe functies worden volgens Spotify vanaf vandaag wereldwijd uitgerold naar Spotify Premium gebruikers. Ben je nog geen Spotify Premium-gebruiker? In ons artikel lees je hoe je korting op Spotify kan krijgen door slim gebruik te maken van allerlei trucjes. Zo heeft Spotify studentenkorting en kun je Premium delen met gezinsleden.

https://www.iculture.nl/deals/spotify-korting/

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 oktober 2018 om 11:04
Onderwerp
Bron
Bron Spotify
Categorie
Apps

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.