Sonos Play:5 Beastie Boys

Sonos brengt speciale Beastie Boys-speaker uit

Sonos gaat voor de feestdagen een speciale Beastie Boys-speaker uitbrengen. De witte speaker heeft aan de voorkant de naam van de band.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Sonos Beastie Boys-speaker

Het gaat om een Beastie Boys-uitvoering van de Sonos Play:5 speaker, die vanaf 12 december te bestellen is. De speaker is ontworpen door kunstenaar Barry McGee uit San Francisco. Hij werkte nauw samen met Adam ‘Ad-Rock’ Horovitz en Michael ‘Mike D’ Diamond van de Beastie Boys zelf. Alle opbrengsten van de speaker gaan naar het goede doel, waaronder de Adam Yauch Foundation.

Zoek je nog een speciaal cadeau voor een muziekliefhebber, dan is deze speaker wel echt iets bijzonders. De naam ‘Beastie Boys’ staat er in een hip lettertype op. De speaker kost €579. Dit is dezelfde prijs als voor de standaard zwarte en witte variant van de Play:5. De speaker is vanaf 10:00 ‘s ochtends op 12 december online te bestellen bij de online Sonos-winkel.

Sonos Play:5 Beastie Boys

Het kan dan ook wel wat moeite kosten om er eentje te bemachtigen, want de speaker zal alleen verkrijgbaar zijn in Sonos’ online winkel, op een flagship-locatie in New York en een geselecteerd aantal retailers. Kleine kans dus dat je deze binnenkort in de MediaMarkt ziet staan. Een belangrijk verschil is natuurlijk de naam aan de voorkant, maar er is nog een ander verschil: de normale witte Play:5 heeft een textiel frontje in de kleur zwart. Bij deze speciale editie is het frontje wit.

De speaker zal ook een prominente rol spelen tijdens de nieuwe tour ‘Beastie Boys Book: Live & Direct’, die op maandag 29 oktober van start ging in New York City. Daarna zijn er nog shows in Brooklyn, Los Angeles, San Francisco en Londen. In dezelfde plaatsen heeft Sonos een Beastie Boys-tentoonstelling ingericht, waar je uiteraard naar mixtapes van Ad-Rock en Mike D kunt luisteren. Ook kunnen fans er een gesigneerde versie van de speaker winnen.

Volgens de fabrikant is het eerste liedje dat ooit op een Sonos-speaker werd gespeeld het nummer ‘No Sleep till Brooklyn’ van het Amerikaanse trio. Op sonos.com/beastieboys kun je meer informatie lezen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 29 november: Datum en beschikbaarheid toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2018, 17:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen sonos, speaker

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. Hier vind je alle belangrijke artikelen over Sonos.

Sonos

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.