Sleepdrops: uitgebreide Niet Storen-functie van Belgische ontwikkelaar (jailbreak)

De Belgische jailbreak-app Sleepdrops maakt het mogelijk om op gezette tijden pushberichten op je iPhone uit te zetten. De app biedt meer dan de Niet Storen-knop in iOS 6, omdat je per app kunt aanpassen wanneer je geen pushberichten wil ontvangen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SleepdropsDe Belgische jailbreak-app Sleepdrops laat je tot in detail bepalen wanneer je pushberichten krijgt van specifieke apps. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven geen SMS-berichten te willen ontvangen wanneer je in bed ligt, of dat je op woensdag geen WhatsApp-notificaties wil zien. De jailbreak-app heeft veel weg van de nieuwe Niet Storen-schakelaar in iOS 6, maar laat je tot in detail je pushberichten aanpassen. In Sleepdrops kun je namelijk per app aangeven of en wanneer je pushberichten wil ontvangen, terwijl de Niet Storen-optie meteen alle notificaties uitzet.

Sleepdrops is niet de eerste jailbreak-applicatie die het mogelijk maakt om bepaalde pushberichten uit te schakelen. In juni schreven we onder andere over NotiQuiet, een tweak die je per app laat aangeven welke pushberichten uitgezet moeten worden. Sleepdrops lijkt echter een uitgebreidere oplossing, omdat je met deze applicatie ook dagen en tijdstippen kunt aangeven. Dit doet de app zonder dat je hem moet opstarten.

Sleepdrops is op het moment nog niet verkrijgbaar. De ontwikkelaar probeert via de crowdfund-site Indiegogo genoeg geld te verzamelen om de ontwikkeling af te ronden. Daarvoor is binnen 42 dagen 5.000 euro nodig. Slaagt de maker hierin, dan zal Sleepdrops uiteindelijk worden verkocht voor $3,99 in de Cydia Store. Door 3 dollar aan het project op Indiegogo te doneren, krijg je de app cadeau zodra hij uitkomt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 14:59
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, niet storen, pushberichten, slapen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.