Rabobank kaart voor Apple Pay.

Rabobank binnenkort van start met Apple Pay

Naast ABN AMRO, bunq en meer, kondigt ook Rabobank ondersteuning aan voor Apple Pay. De bank laat op een speciale pagina weten dat ze binnenkort met de dienst van start gaan.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

ING is niet meer de enige bank in Nederland die ondersteuning biedt voor Apple Pay. Eerder vanochtend kondigde ABN AMRO al Apple Pay aan en nu laat ook de Rabobank weten de betaaldienst binnenkort te ondersteunen. Hierdoor bieden alle drie de grote banken van Nederland Apple’s betaaldienst aan.

Rabobank komt met Apple Pay

Rabobank bood al op een aantal manieren mobiel betalen aan. Op Android is er een aparte Wallet-app en Rabobank biedt ook al betalen via wearables. Zo ondersteunt Rabobank Fitbit Pay en Garmin Pay. De bank is dus geen onbekende voor dergelijke betaalmethodes, maar Apple Pay ontbrak nog. Binnenkort komt daar dus verandering in, want dan gaat Rabobank Apple Pay aan haar klanten aanbieden.

Rabobank Apple Pay.

Op een speciale pagina kondigt de Rabobank Apple Pay aan. Op welke termijn het beschikbaar komt, is nog de vraag. De Rabobank laat weten dat het binnenkort zover is, maar wil niet nog aangeven wanneer dat dan is. Bij ING duurde dit ongeveer anderhalve maand. Het lijkt er dus in ieder geval op dat Rabobank-gebruikers sowieso dit jaar met de betaaldienst aan de slag kunnen.

Overige banken
Naast Rabobank kondigde ook bunq aan vanaf vandaag Apple Pay te ondersteunen. Vanaf vandaag zijn ook Monese, N26 en Revolut beschikbaar voor Apple Pay. Ook ABN AMRO laat weten Apple Pay binnenkort te lanceren.

Ondertussen kun je in onze artikelen over Apple Pay gebruiken en Apple Pay instellen lezen wat er allemaal bij komt kijken. Voor de veelgestelde vragen over Apple Pay bekijken je onze Apple Pay FAQ.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2019, 17:07
Categorie Diensten
Onderwerpen apple pay, rabobank

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.