Rabobank kaart voor Apple Pay.

Rabobank binnenkort van start met Apple Pay

Naast ABN AMRO, bunq en meer, kondigt ook Rabobank ondersteuning aan voor Apple Pay. De bank laat op een speciale pagina weten dat ze binnenkort met de dienst van start gaan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update dinsdag 5 november 2019: Vanaf nu is Apple Pay bij Rabobank beschikbaar! Lees in ons artikel alles wat je moet weten over Apple Pay bij Rabobank.

Bekijk ook

Rabobank vandaag van start met Apple Pay: dit moet je weten

Rabobank-klanten hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het zover: Apple Pay is beschikbaar bij Rabobank. Iedereen met een geschikte Rabobank rekening kan vanaf vandaag met zijn of haar iPhone of Apple Watch betalen. Lees hier alle details!

ING is niet meer de enige bank in Nederland die ondersteuning biedt voor Apple Pay. Eerder vanochtend kondigde ABN AMRO al Apple Pay aan en nu laat ook de Rabobank weten de betaaldienst binnenkort te ondersteunen. Hierdoor bieden alle drie de grote banken van Nederland Apple’s betaaldienst aan.

Rabobank komt met Apple Pay

Rabobank bood al op een aantal manieren mobiel betalen aan. Op Android is er een aparte Wallet-app en Rabobank biedt ook al betalen via wearables. Zo ondersteunt Rabobank Fitbit Pay en Garmin Pay. De bank is dus geen onbekende voor dergelijke betaalmethodes, maar Apple Pay ontbrak nog. Binnenkort komt daar dus verandering in, want dan gaat Rabobank Apple Pay aan haar klanten aanbieden.

Rabobank Apple Pay.

Op een speciale pagina kondigt de Rabobank Apple Pay aan. Op welke termijn het beschikbaar komt, is nog de vraag. De Rabobank laat weten dat het binnenkort zover is, maar wil niet nog aangeven wanneer dat dan is. Bij ING duurde dit ongeveer anderhalve maand. Het lijkt er dus in ieder geval op dat Rabobank-gebruikers sowieso dit jaar met de betaaldienst aan de slag kunnen.

Overige banken
Naast Rabobank kondigde ook bunq aan vanaf vandaag Apple Pay te ondersteunen. Vanaf vandaag zijn ook Monese, N26 en Revolut beschikbaar voor Apple Pay. Ook ABN AMRO laat weten Apple Pay binnenkort te lanceren.

Bekijk ook

bunq, Monese, N26 en Revolut nu in Nederland geschikt voor Apple Pay

Er zijn vanaf vandaag meer banken die in Nederland Apple Pay ondersteunen. Het gaat om de fintech banken bunq, Monese, N26 en Revolut die nu in Nederland te gebruiken zijn.
Bekijk ook

ABN AMRO kondigt Apple Pay aan, binnenkort beschikbaar

Ook ABN AMRO laat weten binnenkort Apple Pay te gaan ondersteunen. Hierdoor kunnen ook klanten van ABN AMRO binnenkort betalen met hun iPhone en Apple Watch.

Ondertussen kun je in onze artikelen over Apple Pay gebruiken en Apple Pay instellen lezen wat er allemaal bij komt kijken. Voor de veelgestelde vragen over Apple Pay bekijken je onze Apple Pay FAQ.

Bekijk ook

Apple Pay FAQ: veelgestelde vragen over Apple's betaaldienst

De veelgestelde vragen over Apple Pay op een rijtje. Waar werkt het, hoe stel je het in en zijn er kosten aan verbonden? Hoe zit het met Rabobank en ABN AMRO? Vind alle antwoorden op al je vragen in onze uitgebreide Apple Pay FAQ!

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 05 november: Artikel bijgewerkt na beschikbaarheid van Apple Pay bij Rabobank.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. In Nederland is Apple Pay beschikbaar bij nagenoeg alle banken. Lees onze Apple Pay FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, bekijk hoe je Apple Pay moet instellen en hoe je Apple Pay kunt gebruiken. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay
60 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.