Rabobank kaart voor Apple Pay.

Rabobank binnenkort van start met Apple Pay

Naast ABN AMRO, bunq en meer, kondigt ook Rabobank ondersteuning aan voor Apple Pay. De bank laat op een speciale pagina weten dat ze binnenkort met de dienst van start gaan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update dinsdag 5 november 2019: Vanaf nu is Apple Pay bij Rabobank beschikbaar! Lees in ons artikel alles wat je moet weten over Apple Pay bij Rabobank.

ING is niet meer de enige bank in Nederland die ondersteuning biedt voor Apple Pay. Eerder vanochtend kondigde ABN AMRO al Apple Pay aan en nu laat ook de Rabobank weten de betaaldienst binnenkort te ondersteunen. Hierdoor bieden alle drie de grote banken van Nederland Apple’s betaaldienst aan.

Rabobank komt met Apple Pay

Rabobank bood al op een aantal manieren mobiel betalen aan. Op Android is er een aparte Wallet-app en Rabobank biedt ook al betalen via wearables. Zo ondersteunt Rabobank Fitbit Pay en Garmin Pay. De bank is dus geen onbekende voor dergelijke betaalmethodes, maar Apple Pay ontbrak nog. Binnenkort komt daar dus verandering in, want dan gaat Rabobank Apple Pay aan haar klanten aanbieden.

Rabobank Apple Pay.

Op een speciale pagina kondigt de Rabobank Apple Pay aan. Op welke termijn het beschikbaar komt, is nog de vraag. De Rabobank laat weten dat het binnenkort zover is, maar wil niet nog aangeven wanneer dat dan is. Bij ING duurde dit ongeveer anderhalve maand. Het lijkt er dus in ieder geval op dat Rabobank-gebruikers sowieso dit jaar met de betaaldienst aan de slag kunnen.

Overige banken
Naast Rabobank kondigde ook bunq aan vanaf vandaag Apple Pay te ondersteunen. Vanaf vandaag zijn ook Monese, N26 en Revolut beschikbaar voor Apple Pay. Ook ABN AMRO laat weten Apple Pay binnenkort te lanceren.

Ondertussen kun je in onze artikelen over Apple Pay gebruiken en Apple Pay instellen lezen wat er allemaal bij komt kijken. Voor de veelgestelde vragen over Apple Pay bekijken je onze Apple Pay FAQ.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 05 november: Artikel bijgewerkt na beschikbaarheid van Apple Pay bij Rabobank.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2019, 8:34
Categorie Diensten
Onderwerpen apple pay, rabobank

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. In Nederland is Apple Pay beschikbaar bij de grootste banken. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay
60 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.