Pokémon TV

Gotta Catch ‘Em All: Pokémon komt ook naar je TV

Goed nieuws voor Pokémon-liefhebbers: de serie is nu ook te bekijken op de Apple TV via de Pokémon TV-app. De app was eerder al beschikbaar voor iPhone en iPad.

Goed nieuws voor iedereen die van Pokémon houdt: de serie is vanaf nu ook te bekijken op de Apple TV. Via de app Pokémon TV, die al beschikbaar was voor de iPhone en iPad, kun je nu gratis naar heel veel afleveringen kijken.

Pokémon TV

Pokémon vanaf nu beschikbaar voor Apple TV

Voor het eerst is de app van Pokémon beschikbaar op een permanente televisiebox. Hiermee kun je zowel offline als online de afleveringen bekijken, al ben je met een Apple TV eigenlijk vrijwel altijd verbonden met het internet via WiFi.

Nederlandse versie

Voordeel van de app is wel dat je een aflevering kunt kijken op je televisie, om later over te schakelen naar je iPhone of iPad. Dit doe je door de aflevering aan te zetten, waardoor hij in je eigen kanaal verschijnt. Dat kanaal zie je ook op andere devices en zo kun je verder kijken vanaf het moment dat je hem op stop zette.

Pokémon TV

Nadeel is dat wij de Nederlandse versie van de app hebben, en dat daar niet alle afleveringen beschikbaar in zijn. Alleen seizoen zes tot en met acht en seizoen 19 kunnen we hier bekijken. Dat betekent overigens ook dat wij de Nederlandse stemmen hebben voor iedere aflevering. Mochten er echter nieuwe seizoenen worden toegevoegd, dan kun je een pushnotificatie ontvangen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2016, 17:30
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.