iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 10 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 10 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe sluiten de week af met een aantal leuke nieuwsberichten. Maak jij bijvoorbeeld gebruik van de lees later-app Pocket, dan kun je Pocket nu ook in iMessage gebruiken. Of ga je liever uit eten met korting? Dan is Het Laatste Tafeltje in heel Nederland te gebruiken, bij meer dan 650 restaurants. Ook blijkt dat stembureaus de verkiezingsopkomst volgende week gaan tellen met een speciale iPad-app. Over de verkiezingen gesproken: weet jij al waar je op gaat stemmen? Wij hebben de apps voor de Tweede Kamerverkiezingen op een rij gezet. Daarnaast vroegen we je welke producten jij van Apple in 2017 graag wil zien, dus laat je mening horen. Dat en nog veel meer lees je hieronder in deze laatste iCulture Vandaag van de week. Alvast een fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Auto met pech en de ANWB Wegenwacht-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Apple Store (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - De Apple Store-app is verbeterd voor een betere winkelervaring.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - In ANWB Wegenwacht Pechulp-app pas je nu handmatig je locatie aan.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.