Pearl voor Mac: spiegel in je menubalk

Zit mijn haar nog goed? Pearl geeft je een spiegel in de Mac-menubalk

Even snel checken hoe je eruit ziet en of je haar nog goed zit? Met de eenvoudige Mac-app Pearl heb je een spiegel in je menubalk.

De camera op een Mac is niet alleen handig voor videogesprekken, maar ook om even snel te kijken of je haar nog goed zit. Alhoewel, snel? Je moet nu bijvoorbeeld eerst FaceTime, Photo Booth (of een andere app) starten om de camera te activeren en jezelf te kunnen zien. Dankzij de gratis Mac-app Pearl (link) kan dat veel sneller en eenvoudiger.

Pearl voor Mac: spiegel in je menubalk

Pearl voor Mac is spiegel in je menubalk

Pearl is een doodeenvoudige app zonder enige poespas. Het heeft slechts één functie en daarmee is het ook gezegd. De app nestelt zich in de menubalk op je Mac en geeft je met één muisklik een preview van je camera, alsof je voor de spiegel staat. Zo kun je in één oogopslag checken of je haar nog goed zit voor als je straks de deur uit gaat.

Pearl heeft als pluspunt ten opzichte van andere apps dat het nauwelijks processorkracht en batterijduur kost. De camera wordt alleen geactiveerd als je het inschakelt. Ook handig is dat je Pearl precies op de plek kunt zetten die jij wilt, door de opties in de menubalk van macOS aan te passen.

via Lifehacker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2016, 12:33
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen camera, macos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.