Toca Hair Salon 2

Kapperspel Toca Hair Salon 2 is Apple’s gratis App van de Week

Apple's gratis App van de Week is deze week voor de creatieve kinderen. Laat ze kappertje spelen met het populaire spel Toca Hair Salon 2. Deze week gratis te downloaden in de App Store.

Apple’s App van de Week staat deze week geheel in het teken van kinderen, de creatieve kinderen om precies te zijn. Met Toca Hair Salon 2 (link) kunnen kinderen kappertje spelen en klanten verschillende nieuwe kapsels aanmeten. Daarbij maken ze gebruik van alle hulpmiddelen die een professional tot zijn of haar beschikking heeft. Toca Hair Salon 2 is tot donderdag 8 december gratis te downloaden in de App Store.

Toca Hair Salon 2

Toca Hair Salon 2: kappertje spelen

Kinderen kunnen kiezen uit zes verschillende klanten, bij wie ze allerlei uiteenlopende kapsels kunnen uitproberen. De app heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Naast knippen, kleuren en krullen maken, kunnen ze bijvoorbeeld ook scheren en föhnen. Ook is het mogelijk om klanten te stylen met accessoires zoals petjes en brillen. Als het uiteindelijke kapsel toch niet naar wens is, dan kunnen ze het haar weer snel laten aangroeien. Kon dat in het echt ook maar. Toca Hair Salon 2 is in het Engels, waardoor de app niet geschikt is voor alle leeftijden. Er geldt een aanbevolen leeftijd van 9 jaar. Het spel toont geen reclame en heeft ook geen in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2016, 11:39
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.