Archief voor 'macos'

Beta's voor iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, macOS 14 Sonoma en meer

Zo installeer je de publieke beta van iOS 17.x, iPadOS 17.x en macOS 14.x

Ben je van plan om de publieke beta's te installeren van iOS 17, iPadOS 17, macOS 14 Sonoma? In deze tip leggen we uit hoe je je voorbereidt op de publieke beta's en hoe je je aanmeldt voor het publieke betaprogramma. Uiteraard vertellen we ook hoe je de publieke beta's kunt installeren.

Vrouw met MacBook

Zo houd je de Mac-menubalk overzichtelijk

De menubalk op de Mac kan door een overschot aan programma's erg rommelig worden. Met deze tips zorg je ervoor dat je de Mac-menubalk effici├źnter gebruikt.

Vrouw met 15-inch MacBook Air

Deze 6 handige tools zitten verborgen op je Mac

Met deze zes handige tools op je Mac zal jouw workflow een stuk soepeler gaan. Het mooie is dat deze programma's al standaard op je Mac geïnstalleerd staan, terwijl je er misschien nog nooit van had gehoord. Wij leggen uit waar je deze tools vind en hoe je ze gebruikt.

macOS Sonoma beta

De Release Candidate van macOS Sonoma kan getest worden

De Release Candidate van macOS 14 Sonoma staat nu klaar voor ontwikkelaars. Hiermee kunnen ontwikkelaars de eerder aangekondigde functies grondig testen. De komende zomer zijn er meerdere beta's van macOS Sonoma verschenen, ook een publieke beta. macOS Sonoma komt 26 september uit.

· 10 reacties
macOS Big Sur notificaties

Zo werkt het Meldingencentrum op de Mac

In macOS vind je een Meldingencentrum, waar je alle recente meldingen kunt zien. Ook krijg je via het Meldingencentrum toegang tot de widgets van macOS. Deze tip legt uit hoe het Meldingencentrum werkt.

macOS Icon Boek

The macOS App Icon Book: h├ęt boek over appiconen op de Mac

Eerder ontwierp Michael Flarup, ontwerper en expert op het gebied van appiconen, al een uiterst succesvol boek over iOS appiconen. Nu wilt hij hetzelfde doen voor appiconen van macOS. Hij startte een Kickstarter-campagne om dit doel te bereiken.

tvOS 15 screensaver natuur

De nieuwe screensavers in macOS Sonoma maken je Mac nog mooier

Wellicht heb je al jaren dezelfde screensaver of schermbeveiliging op je Mac. Tijd voor verandering! In deze gids lees je hoe je een andere schermbeveiliging instelt en waar je de beste screensavers voor Mac kunt vinden. Ook vertellen we over de vernieuwingen die in macOS Sonoma zitten op het gebied van screensavers.