iWork- en iLife-apps

Pages, Numbers en Keynote bijgewerkt voor Drag & Drop en Bestanden-app

Apple heeft voor iOS 11 haar iWork-apps bijgewerkt. Pages, Numbers en Keynote werken nu beter samen met de Bestanden-app en je kan Drag & Drop gebruiken. Er zijn ook nog andere kleine verbeteringen.

iWork- en iLife-apps
Apple bracht gisterenavond iOS 11 uit en om alles uit de nieuwe functies te halen, heeft Apple haar iWork-apps Pages, Numbers en Keynote van een update voorzien. Hierdoor werken de apps met Drag & Drop en de nieuwe Dock op de iPad, maar ook met de nieuwe Bestanden-app.

iWork-apps bijgewerkt voor iOS 11

iOS 11 introduceert allerlei handige nieuwe functies, vooral op de iPad. Apple’s eigen iWork-apps om documenten, spreadsheets en presentaties te maken zijn voor deze functies bijgewerkt. De updates van de drie apps zijn nagenoeg identiek. Alle drie de apps bieden nu volledige ondersteuning voor de Bestanden-app. Je kunt nu eenvoudig een document, zoals een PDF-bestand, opslaan op de locatie Op deze iPhone/iPad in de Bestanden-app via Pages, Numbers en Keynote. Je kunt ook lokaal extra mappen aanmaken voor één van deze drie apps. Ook zijn bestanden die via iCloud Drive of een andere clouddienst opgeslagen zijn, makkelijker te beheren.

Daarnaast bieden de apps volledige ondersteuning voor onder andere het nieuwe Dock op de iPad. Je kunt de apps dan gebruiken naast andere apps en bijvoorbeeld afbeeldingen uit Safari slepen naar je tekstbestand. Bovendien kun je in de drie apps nu allerlei nieuwe vormen maken om je bestanden op te fleuren en zijn er nog andere aanpassingen gedaan om de iWork-apps makkelijker te gebruiken.

De iWork-apps zijn niet de enige apps die zijn aangepast voor iOS 11. Begin deze week verschenen er al heel veel apps die zijn aangepast voor iOS 11, bijvoorbeeld met Drag & Drop of Siri-ondersteuning. In onderstaand artikel vind je een overzicht van apps die al zijn bijgewerkt voor iOS 11.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 september 2017 om 9:37
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
Software
iOS 11

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.