Pac-Man Championship Edition DX is er nu ook voor de Apple TV.

Pac-Man hapt opnieuw op de Apple TV met Pac-Man Championship Edition DX

Trek in een Pac-Man-game op de Apple TV? Je kunt nu ook happen naar bolletjes en wegrennen voor spookjes met Pac-Man Championship Edition DX voor de Apple TV. Pac-Man in een modern jasje!

Pac-Man Championship Edition DX is er nu ook voor de Apple TV.
Het gaat lekker de laatste tijd met gaming op de Apple TV. Hoewel het qua nieuwe games wat stilletjes blijft, vinden wel steeds meer klassiekers hun weg naar Apple’s nieuwste Apple TV. Na DuckTales: Remastered en de klassieker Sonic the Hedgehog, is het nu de beurt aan Pac-Man Championship Edition DX, één van de best beoordeelde Pac-Man-game ooit. Het spel was al beschikbaar op de iPhone en iPad, maar kan je nu ook spelen op je Apple TV.

Pac-Man in een nieuw jasje

Iedereen kent het spelletje Pac-Man wel: het gele kappertje moet in een doolhof zoveel mogelijk bolletjes opeten, zonder dat hij gepakt wordt door de rondlopende spookjes. Pac-Man Championship Edition DX is qua basis exact hetzelfde als het origineel, maar ziet er wel een stuk moderner uit. Zo zijn er heel veel soorten doolhoven en bevat het spel 132 verschillende levels. Naast Score Attack en Time Trial, waar je respectievelijk een zo hoog mogelijke score en een zo snel mogelijke tijd neer moet zetten, bevat het spel ook de Ghost Combo-stand waarin je een zo lang mogelijke combo van spookjes moet verzamelen.

Sommige levels in de game spelen zich zelfs in het donker af, zodat je niet direct ziet hoe het doolhof eruit ziet. Al deze unieke eigenschappen geeft de game een leuke twist. Op de Apple TV kun je het spel spelen met de standaard Apple TV Remote, maar hij werkt ook met een optionele gamecontroller. Als je het spel al gedownload hebt voor je iPhone of iPad, vind je hem in het aankopenoverzicht op je Apple TV.

Als je na al het happen in Pac-Man Championship Edition DX nog meer trek hebt in een Pac-Man-game op de Apple TV, dan staat ook Pac-Man 256 nog op het menu. Deze game is afkomstig van de makers van Crossy Road, maar speelt zich af in de wereld van Pac-Man.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2016, 20:00
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, pac-man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.