iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 25 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 25 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoOp iCulture lees je vandaag alles over het inleveren van je oude toestel bij het nieuwe Apple Renew-programma, terwijl we ook de uitslag bekendmaken van de iCulture peilt over de schermformaten van de iPhone. Ook is er weer een nieuwe app gratis te downloaden via de Apple Store-app en nemen we je mee in de wereld van de moestuintjes. Alles van vandaag lees je in deze iCulture Vandaag. Een fijn weekend en alvast een prettig Pasen!

Tips, gidsen en opinie

  • Wist je dat de Apple TV nu een pagina heeft waar je kan zien wat er allemaal nieuw is in de laatste update? Handig om eens naar terug te kijken.
  • Spaar jij ook de kleine moestuintjes? Dan zijn er allerlei handige apps waardoor jouw moestuintje nooit kan mislukken.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Sonic the Hedgehog 2 ™ Classic (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 12.0+) - Sonic the Hedgehog 2 is nu ook beschikbaar voor de Apple TV.
  • Freshdesk (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Freshdesk is op de iPad grondig aangepakt en vernieuwd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.