iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 25 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 25 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoOp iCulture lees je vandaag alles over het inleveren van je oude toestel bij het nieuwe Apple Renew-programma, terwijl we ook de uitslag bekendmaken van de iCulture peilt over de schermformaten van de iPhone. Ook is er weer een nieuwe app gratis te downloaden via de Apple Store-app en nemen we je mee in de wereld van de moestuintjes. Alles van vandaag lees je in deze iCulture Vandaag. Een fijn weekend en alvast een prettig Pasen!

Tips, gidsen en opinie

  • Wist je dat de Apple TV nu een pagina heeft waar je kan zien wat er allemaal nieuw is in de laatste update? Handig om eens naar terug te kijken.
  • Spaar jij ook de kleine moestuintjes? Dan zijn er allerlei handige apps waardoor jouw moestuintje nooit kan mislukken.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Sonic the Hedgehog 2 ™ Classic (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 8.0+) - Sonic the Hedgehog 2 is nu ook beschikbaar voor de Apple TV.
  • Freshdesk (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Freshdesk is op de iPad grondig aangepakt en vernieuwd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2016, 0:16
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.