Odido winkel

Reacties voor: Odido geeft je dubbele data bij meerdere abonnementen op hetzelfde adres

Odido breidt het Klantvoordeel-programma uit. Binnenkort krijgen klanten dubbele data als ze meerdere abonnementen op hetzelfde adres hebben. Daarbij zijn meerdere combinaties mogelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Ik zou het fijner vinden als ze de multisim gaan activeren voor oude tele2 klanten/abonnementen. Nu is het dus niet mogelijk om een Apple Watch cellulair te activeren voor tele2 klanten.
    Daar lees je op de site van Odido niets over.

    Reageer op Harry

    • Dat kan prima hoor. Ik ben ook van Tele2 overgegaan naar Odido en heb gewoon multisim aan kunnen vragen voor mijn Apple Watch via mijn account bij Odido. Kost 5 euro per maand. Daarnaast is ook eSIM voor je telefoon mogelijk voor een eenmalig bedrag van 5 euro.

      Reageer op Pascal

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.