iPhone-6s-oberhausen

Eerste iPhone 6s-klanten al in de rij bij Apple Store Oberhausen

De eerste wachtenden zijn al gesignaleerd bij de Apple Store in Oberhausen. Met slaapmatjes en uitklapstoeltjes zitten ze tot vrijdag te wachten op de komst van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

iPhone-6s-oberhausen
De verkoop van de iPhone 6s begint pas aanstaande vrijdag, maar daar hebben deze mensen geen boodschap aan. Bij de Apple Store in Oberhausen zijn de eerste mensen al gesignaleerd die met een slaapmatje en klapstoeltjes voor de deur zitten.

In de rij zitten voor een nieuwe iPhone is dit jaar eigenlijk niet nodig, aangezien je (net zoals bij de Apple Watch) gewoon een exemplaar kunt reserveren. Voor veel Apple-fans lijkt het dan ook meer een sport om een paar dagen voor de Apple Store te bivakkeren om een nieuwe iPhone in de wacht te slepen.

Populaire plek voor Nederlanders

De Apple Store in Oberhausen is een van de populairste plekken voor Nederlanders om een nieuwe iPhone te halen, omdat het relatief dicht bij de grens ligt. In Nederland zijn de iPhone 6s en iPhone 6s Plus vrijdag namelijk nog niet verkrijgbaar. Een tripje naar Oberhausen is echter snel gemaakt.

Op de foto’s zijn er nog geen dranghekken te zien, al zullen die er (afgaande op voorgaande jaren) nog wel komen. Tijdens de verkoop van de iPhone 5 in 2012 brak er namelijk een ware verkoopchaos uit toen de Apple Store zijn deuren opende. De politie dreigde toen zelfs de verkoop stil te leggen als er geen einde zou komen aan het geduw en getrek in de rij. Na afloop beloofde de Apple Store maatregelen te nemen om soortgelijke situaties te voorkomen.

Bereid je voor op de iPhone 6s verkoop
Wil je meer weten over de verkoop van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in Duitsland? Lees dan onze uitgebreide gids. Daar staan ook wat handige tips voor mensen die van plan zijn om in de rij te gaan staan bij een Apple Store (bijvoorbeeld die in Oberhausen, Düsseldorf of Keulen).

Foto Jeffrey Tork

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2015, 13:43
Categorieën Achtergrond, Apple, iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone 6s, oberhausen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.