The Guide: rangschik je kabels met deze magneten van Griffin

Ga de wirwar van kabels op je bureau te lijf met The Guide van Griffin; een collectie van magneten die samen met een aluminium plaatje je kabels netjes op zijn plek houden. Ook als er geen apparaat aan verbonden is.

Griffin-Guide-Bureau
Griffin wil met het The Guide-kabelsysteem voorkomen dat jouw salontafel of bureau verandert in een wirwar van witte Apple-kabels. Het handige systeem zorgt ervoor dat je kabels netjes op hun plek blijven en niet van de tafel vallen als er geen iDevice aan verbonden is.


The Guide, zoals het systeem heet, bestaat uit drie afzonderlijke aluminium plaatjes (small, medium en large), met bijbehorende magneten. Deze magneten fungeren als gewichten om de kabel op zijn plek te houden, die via een uitsparing in het magneetje gemakkelijk vastgehouden kan worden.

Bekijk ook

Review: Bluelounge Sanctuary, een oplaadstation voor al je iDevices

Review van de Bluetooth Sanctuary 4, een oplaadstation voor iPhone en iPad. Dit oplaadstation ziet er niet te nerdy uit en is op verschillende plekken in huis te gebruiken.

Griffin-Guide-tafel

Zelf combineren
Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen welke plaat je gebruikt en met hoeveel magneetjes dit combineert. Leg bijvoorbeeld de kleinste plaat op je bijzettafel met een magneet zodat je iPhone-kabel altijd binnen handbereik is zonder heel je tafel over te kronkelen.

De verschillende uitsparing in de magneten zijn groot genoeg om naast Lightning-kabels ook HDMI- en Ethernetkabels onder te stoppen. Zo is er een grotere boog-magneet waar meerdere kabels tegelijk onder passen. The Guide van Griffin ziet er in ieder geval stijlvol uit, al mag dat ook wel voor het prijskaartje van $39,99 (€35,88). Jammer genoeg zijn de aluminium plaatjes niet afzonderlijk van elkaar te bestellen.

Griffin-The-Guide

Bekijk ook

Verberg je kabels in Apple-stijl

Met de Stage wandplank kun je je iPhone en iPad opladen, zonder dat storende kabels in de weg zitten. Gemaakt in Nederland, maar ook makkelijk zelf te maken.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.