Reacties voor: Nokia Here Maps in App Store verkrijgbaar

Nokia's eigen Kaarten-app Here Maps is nu verkrijgbaar in de App Store.
Lees het complete artikel → Nokia Here Maps in App Store verkrijgbaar
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Niet vergeten de reclames, hiervoor gaat je mobilie wel online om deze op te halen.

  2. Ik vond de Nokia Maps wel het fijnste navigatie vergeleken met de andere..

  3. Wat is die applicatie lelijk in vergelijking met Apple Maps.

  4. Klinkt in beginsel aardig, maar na het te hebben gedownload is het weer net zo’n zelfde maps app als alle anderen. Het mist de scherpte van iOS6 maps en er zit geen navigatie in! Je kunt wel een route maken, maar niet laten lopen zoals nu in maps.app het geval is. Jammer, gemiste kans!

  5. 3,7mb?? dus altijd je 3G nodig…. echt Nokia…. 0% toegevoegde waarde…

  6. @Mauze: Lees eens goed in het artikel…

    Here Maps laat je kaarten van bepaalde gebieden opslaan, zodat je ze op een later moment niet hoeft te downloaden.

  7. Eens met eerdere opmerkingen: geen navigatie en onscherpe kaarten. Gemiste kans. Wachten op Google dan maar?

  8. Ziet er erg handig uit. Ik heb in ieder geval al wat kaarten opgeslagen.

  9. Het ziet er inderdaad totaal niet scherp uit, alsof het een app is die niet voor retina geschikt is. Er zitten wel handige functies in die we missen in de iOS 6 maps maar wel zaten in Google Maps.

    Maar het kaart aanzicht is niet echt heel mooi…

  10. Ik doe altijd een heel simpel testje. Zoek op ‘pizza’ en kijk of de jou bekende pizzeria’s op de kaart verschijnen. Je kunt het ook doen met bekende gebouwen, b.v. Domkerk. Google Maps wint dan van alle andere apps. Ook wat betreft de satellietfoto’s is Google superieur en dan heb ik het nog niet eens over Streetview. Straks komt Google met een superieure spraakgestuurde app (let maar op) en dan maalt niemand nog om fraaie gimmicks als een vector-gebaseerde kaart of totaal nutteloze zaken als de 3D helicopterview van Apple (geen enkel zinnig mens orienteert zich als een vogel namelijk).

  11. @Theo: Amen! Als google het ook mogelijk maakt kaarten op te slaan is het niet meer te verslaan door de gigantische google “database” en streetview

  12. Origineel geplaatst door Theo
    Ik doe altijd een heel simpel testje. Zoek op ‘pizza’ en kijk of de jou bekende pizzeria’s op de kaart verschijnen. Je kunt het ook doen met bekende gebouwen, b.v. Domkerk. Google Maps wint dan van alle andere apps. Ook wat betreft de satellietfoto’s is Google superieur en dan heb ik het nog niet eens over Streetview. Straks komt Google met een superieure spraakgestuurde app (let maar op) en dan maalt niemand nog om fraaie gimmicks als een vector-gebaseerde kaart of totaal nutteloze zaken als de 3D helicopterview van Apple (geen enkel zinnig mens orienteert zich als een vogel namelijk).

    Die test doe ik ook altijd. Beste oplossing: Localscope! Apple Maps en alle zoekengines in een. Beste app die ik heb.

  13. Lelijk,rare routes,nog hopelozer dan Apple maps.
    Verwijderd,en terug naar Apple Maps, als iedereen dat doet worden die in ieder geval snel beter.
    Ik ga Nokia echt niet helpen aan data…..:P

  14. Haha, helemaal in de stijl van Nokia. Saai, back to 90’s.

  15. Satellite fotos zijn erg oud mijn huis nu 6 jaar oud zijn nogsteeds in gebouw met deze app

  16. Nokia maps bestaat al zo’n 6 jaar en Apple maps 2 maanden. Zo zie je maar hoe goed Apple is. Betere grafics, navigatie erin, gebruikt minder data, sneller.
    Van mag Apple maps voor altijd blijven!

  17. Afgrijselijk! Om depressief van te worden. Meteen weer verwijderd.

    Apple’s maps is mi vele malen beter, zelfs mèt alle huidige gebreken. Gebruik zelf overigens nog steeds Navigon voor navigatie. Toch een stuk praktischer. IK wacht geduldig totdat kaarten app van Apple is begewerkt met 3D content voor Nederland (en correcties (al heb ik nog geen hinder ondervonden met huidige versie van de app, maar hoe minder foutieve informatie, hoe beter natuurlijk)). Kan nog wel even duren, maar is het wachten wat mij betreft zeker waard.

    Door de door ‘concurrenten’ uitgebrachte hardware en/of software troep zoals deze, kun je niet anders dan, als je het al niet was, een Apple fan te worden of, zoals o.a. in mijn geval, te blíjven.

  18. @Mauze: Dat is mij Apple Maps ook zo, en bij Google maps ook. Dus wat is bashing tegen Nokia?

  19. Ik was in Barcelona paar weken geleden en in het hotel had ik wifi, dus ik barca beetje in gezoemd bekijken in Apple maps. Toen ik zonder internet door barca liep werkte het echt perfect dus dat downloaden is ook niet echt een toegevoegde waarde meer

  20. Trekt op niks deze app, manman, zo’n ramp.

  21. En natuurlijk is jullie comment allemaal gebaseerd op het veelvuldug gebruik en niet door vooroordelen en of screenshots. …..
    Enfin … lezen lukt voor de meeste ook al niet goed

  22. Ik gebruik city maps2go om zonder dataverkeer te kunnen navigeren. De meeste gebieden zijn te downloaden en is zelfs duidelijker dan Apple maps soms. Zelfs de parking van onze dreamland staat er op met aangeduide eenrichtingsverkeer. Probleem met Apple maps vind ik dat ik de stem niet goed versta. Die lispelt hard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.