iPhone 7s in rood.

‘Apple-event in maart met nieuwe iPad Pro-lineup, rode iPhone 7 en 128GB iPhone SE’

Volgens de Japanse site Macotakara komt Apple in maart met een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Behalve deze nieuwe kleur staat er ook een 128GB iPhone SE op de planning en worden er nieuwe iPad Pro-modellen aangekondigd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Hoewel het nog niet officieel is, lijkt het er sterk op dat er in maart weer een Apple-event aan gaat komen. De Japanse site Macotakara beweert de inhoud van dit nog niet aangekondigde evenement te weten. Naast de nieuwe iPad Pro-lineup, zou het gaan om een rode versie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, een iPhone SE met 128GB aan opslagruimte en nieuwe bandjes voor de Apple Watch.

iPhone 7s in rood.

Nieuwe iPad Pro-modellen, rode iPhone 7 en meer

De Japanse site Macotakara heeft in het verleden vaker geruchten voorspeld, maar had het daarbij niet altijd bij het juiste eind. Deze keer beweert de site van bronnen vernomen te hebben wat Apple tijdens een aankomend maart-event allemaal gaat aankondigen. Naast nieuwe versies van de 9,7- en 12,9-inch iPad Pro, gaat het om een nieuw 10,5-inch model. De exacte specificaties van de nieuwe iPad Pro-modellen kon Macotakara niet zeggen.

Behalve deze nieuwe iPad-modellen, zou het ook gaan om nieuwe kleuren voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het zou gaan om een rode versie. Het is niet de eerste keer dat Macotakara spreekt over een rode iPhone, want vorig jaar beweerden ze nog dat Apple in september 2017 van plan is om een rode iPhone 7s uit te brengen. Volgens het nieuwe gerucht zou het dus gaan om een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Maar dat is niet het enige nieuwe wat we betreft de iPhone kunnen verwachten, want er zou ook een 128GB versie van de iPhone SE op de planning staan. De iPhone SE is het enige model dat nog geleverd wordt met 16GB en 64GB: alle andere modellen zijn overgestapt op 32GB, 128GB en 256GB. Hoewel Macotakara dus meldt dat er een 128GB iPhone SE bij komt, zou het logischer zijn als Apple voor de iPhone SE dezelfde opslagcapaciteiten aanhoudt als de overige iPhone-modellen. Dit zou betekenen dat de 16GB-versie zou komen te vervallen.

Tot slot heeft Apple volgens de site nog nieuwe bandjes voor de Apple Watch in de planning. De Apple Watch krijgt geregeld nieuwe bandjes, meestal twee keer per jaar. Vorig jaar kreeg de Apple Watch in het voorjaar de nieuwe nylon bandjes, terwijl afgelopen september er nieuwe kleuren bij kwamen. Het zou daarom geen gekke gedachte zijn dat er in maart weer nieuwe kleuren bij komen. Over bandjes van nieuw materiaal is niet gesproken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2017, 12:42
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad pro, iPhone SE
Device iPad Pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.