Video laat afmetingen van komende iPhones zien

Passen je oude hoesjes nog?
Er is een video verschenen waarin mockups van de 2018 iPhones te zien zijn. Dankzij de video zien we hoe groot de drie nieuwe modellen worden die later in het jaar verschijnen.

Video met mockups van iPhones van 2018
De onthulling van de 2018 iPhones laat nog wel even op zich wachten, maar dankzij geruchten van de afgelopen maanden hebben we al een goed beeld hoe de nieuwe iPhones eruit gaan zien. Vandaag komen alle geruchten samen in een nieuwe video van Macotakara, waarin mockups van de toestellen met elkaar en met de huidige toestellen vergeleken worden. De mockups zijn gekocht op Alibaba, een Chinese handelssite.

Apple komt dit jaar in ieder geval met drie nieuwe toestellen. De opvolger van de huidige iPhone X heeft volgens deze mockup een afmeting van 143,65 mm bij 72,03 mm bij 7,69 mm. Dit is een fractie breder dan de huidige iPhone X (70,9 mm), maar dat kan ook aan de knoppen aan de zijkanten van de mockup liggen. In de video is te zien dat hoesjes van de huidige iPhone X gewoon passen om de mockup.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De afmetingen van de nieuwe iPhone X Plus zijn een stuk groter. Dit model is volgens de video 157,53 mm hoog, 77,44 mm breed en 7,85 mm dik. Hij is daarmee iets minder hoog en breed, maar wel een klein stukje dikker dan de iPhone 8 Plus. De camera heeft dezelfde afmetingen en vorm als de iPhone X. Een hoesje van je iPhone 8 Plus past helaas niet, omdat die een hele andere vorm voor de camera heeft.

Tot slot is er de 6,1-inch iPhone met LCD-scherm. Qua formaat valt deze precies tussen de twee eerder genoemde modellen in, zowel qua schermformaat als qua afmetingen van het toestel zelf. Met 150,91 mm bij 75,72 mm bij 8,74 mm is dit model wel een stukje dikker. Dit model heeft een enkele camera, maar de flitser en het microfoongaatje zijn in dit dummy-model naar beneden verplaatst.

Mockups van iPhone 2018.

De 2018 iPhones worden in september verwacht, tijdens Apple’s gebruikelijke iPhone-event. Ondanks dat de bronnen stellig zijn over de geruchten en de hierboven genoemde afmetingen, kan Apple altijd nog wat verrassingen in petto hebben. De formaten zijn afgeleid van de schematische tekeningen die inmiddels definitief zouden zijn, maar de uiteindelijke cijfers kunnen altijd iets afwijken.

Bekijk ook

iPhone 2018: alles over de iPhone 2018 functies en release

Lees hier alles over de nieuwe iPhones van 2018: welke iPhone-modellen heeft Apple in september 2018 uitgebracht, wat is de iPhone 2018 prijs en wat zijn de nieuwe iPhone functies? Lees alles over de iPhone 2018 release, functies en meer 📲

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.