iPhone XS zilver

iPhone XS reserveren in Nederland: hier kun je terecht

Bij deze aanbieders is er geen wachtrij
De iPhone XS reserveren is vanaf nu mogelijk! Al een paar dagen kun je je iPhone XS bestellen en daarna laten bezorgen vanaf 21 september. We hebben voor jou alle info over de iPhone XS Max en de iPhone XS reserveren overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat jij weet uit welke aanbieders je kunt kiezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone XS reserveren: waar kun je terecht?

Sinds vrijdag 14 september kun je de iPhone XS Max en de iPhone XS reserveren. Als je snel wilt beschikken over je nieuwe toestel zul je moeten meedoen aan de iPhone XS pre-order, zodat je hoog op de lijst staat wanneer de eerste leveringen plaatsvinden. Sommige modellen zijn bij Apple al uitverkocht, waardoor de iPhone XS levertijd is opgeschoven naar oktober. In dit artikel lees je alles over de iPhone XS reserveren en welke opties je hebt als je niet op een wachtlijst wilt staan.

iPhone XS pre-order bij Apple

Zo zit het met de iPhone XS levertijd bij Apple:

Check voor de laatste status altijd de website van Apple zelf. Dit artikel geeft de status weer op donderdag 20 september 18:00 uur. De beschikbaarheid bij ophalen in de winkel kan elk halfuur variëren per Apple Store, dus dit kunnen we niet weergeven. Je kunt bij Apple precies de iPhone-levertijden volgen door het gewenste toestel te kiezen.

Lees verder alles over de iPhone 2018 voorraden en levertijden in ons aparte artikel.

iPhone XS bij providers bestellen

Nederlandse providers zijn ook sinds vrijdag 14 september 9:00 uur begonnen met de iPhone XS reserveringen. Je hoeft dus niet meer naar Duitsland of Frankrijk te reizen om je nieuwe iPhone op te halen. De eerste leveringen vinden plaats op 21 september, maar er zijn ook wat geluksvogels die al eerder kregen geleverd.


iPhone XS reserveren: de tijdlijn

De pre-order voor de iPhone XS en iPhone XS Max verloopt als volgt:

  • Aankondiging: 12 september
  • Reserveren: 14 september, vanaf 9:00 uur
  • Afhalen of laten bezorgen: vanaf 21 september

Bekijk ook

Alles over de iPhone 13 levertijd: hoe zit het met de voorraad van de nieuwste modellen?

Op deze pagina lees je alles over de iPhone 13 levertijd en beschikbaarheid van de verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. We vertellen je hoe het zit met de levertijd en voorraden bij diverse winkels en providers, zodat je niet te lang op je bestelling hoeft te wachten.

iPhone XS Max pre-order

Let op → De iPhone XR pre-order start pas op 19 oktober 2018, ook vanaf 9 uur.

Bekijk ook

iPhone 2018: alles over de iPhone 2018 functies en release

Lees hier alles over de nieuwe iPhones van 2018: welke iPhone-modellen heeft Apple in september 2018 uitgebracht, wat is de iPhone 2018 prijs en wat zijn de nieuwe iPhone functies? Lees alles over de iPhone 2018 release, functies en meer 📲
Bekijk ook

iPhone XS → alles over de 5,8" iPhone met OLED-scherm

De iPhone XS is Apple's toptoestel met 5,8-inch scherm uit 2018. Wat zijn de specs van de iPhone XS? Wat zijn de verbeteringen en hoe zit het met prijs, verkrijgbaarheid en opties? We praten je bij over alles wat je over de iPhone XS wilt weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone XS deals

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.