iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 18 juni 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 18 juni? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Gisteren arriveerde Tim Cook in Amsterdam en vandaag bezoekt hij nog meer plekken in Nederland. Het bezoekje van Tim Cook in Nederland bracht hem niet alleen naar Amsterdam, maar ook naar Den Haag. Daar ging hij langs bij een Nederlandse ontwikkelaar, de Apple Store en Mark Rutte in het Torentje. Wat zouden ze daar besproken hebben? Vandaag ging ook de verkoop van de HomePod van start in Duitsland en Frankrijk. Je kan nu dus eindelijk de HomePod kopen met een gewone Europese stekker. En als je er al eentje had en er net eentje bijbesteld hebt, dan kun je de HomePod in stereo plaatsen! In onze nieuwe tip lees je hoe dat moet. Verder verscheen er nog een nieuwe iOS 11.4.1 beta en was er divers provider-nieuws. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Buienradar - weer (Gratis, iPhone/iPad/Watch + IAP, iOS 13.0+) - Buienradar stuurt nu ook een melding voor de muggenradar. Zo weet je aan het begin van de dag meteen wat voor muggenweer het wordt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.