iPhone 2018 in verschillende kleuren.

Gerucht: ‘Deze kleuren krijgen de 2018 iPhones’

Wordt oranje de favoriete kleur in Nederland?

De bekende analist Ming-Chi Kuo heeft weer nieuwe interessante details over de volgende iPhones gedeeld. Volgens hem verschijnen de 2018 iPhones niet alleen in goud, wit en zwart, maar ook in allerlei nieuwe kleuren, waaronder oranje!
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Dit zijn de kleuren van 2018 iPhones

Ming-Chi Kuo gaat nog steeds vrolijk door met zijn voorspellingen omtrent de 2018 iPhones. In een nieuw verslag laat hij zich niet alleen uit over de specificaties van de nieuwe iPhones, maar hij weet ook te vertellen in welke kleuren deze verschijnen. In totaal noemt hij maar liefst zeven verschillende kleuren.

De nieuwe 6,1-inch LCD iPhone van 2018 komt volgens Ming-Chi Kuo in grijs, wit, blauw, rood en oranje. De kleuren grijs, wit en rood zijn niet helemaal nieuw, maar blauw en oranje zijn dat zeker wel. De enige iPhone die ooit in het blauw verscheen, was de iPhone 5c uit 2013. Het zou dus voor het eerst zijn dat Apple kiest voor een breed scala aan verschillende kleuren. Hou er ook rekening mee dat de grijze en witte variant hetzelfde zijn als de huidige spacegrijze en zilveren kleuren.

iPhone 2018 in verschillende kleuren.

De grote 6,5-inch iPhone X Plus komt volgens Kuo in drie kleuren beschikbaar, namelijk zwart, wit en goud. Het gaat dan waarschijnlijk om dezelfde kleur goud als Apple nu al bij de iPhone 8 en iPhone 8 Plus gebruikt. De 2018 iPhone X, de opvolger van het huidige model, komt naar alle waarschijnlijkheid ook in zwart, wit en goud. Wil je dit jaar extra opvallen, dan lijkt het er dus op dat je bij de 6,1-inch iPhone moet zijn.

Verder herhaalt Ming-Chi Kuo zijn eerdere verwachtingen. Zo krijgt de iPhone X Plus volgens hem een prijskaartje van rond de $1000, dezelfde prijs als de huidige iPhone X nu. De 6,1-inch LCD-iPhone wordt het goedkoopst, zoals hij eerder ook al voorspelde. Hij schat de prijs van dit model op ongeveer $700.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2018, 17:39
Bron Bron 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp 2018 iPhone
Devices iPhone 2018, iPhone 9, iPhone LCD 2018, iPhone X 2018

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.