Selfie maken in het buitenland met een iPhone.

T-Mobile vergroot databundels voor buiten de EU

Zit je bij T-Mobile en ga je binnenkort op vakantie buiten de EU? Dan is er goed nieuws, want T-Mobile vergroot de Travel & Surf databundels. De prijs van de bundels blijft hetzelfde.

T-Mobile verhoogt Travel & Surf

Sinds vorig jaar betaal je geen roamingkosten meer als je gebruikmaakt van mobiel internet binnen de EU. Voor buiten de EU-landen gelden echter nog wel extra kosten. T-Mobile laat nu weten dat de zogenaamde Travel & Surf-bundels vanaf nu een stuk groter zijn. Bij sommige bundels gaat het om een verdubbeling, maar er zijn ook bundels die verdrievoudigd zijn.

Voor zone 2-landen (onder andere Aruba, Australië, Canada, de Nederlandse Antillen en de VS), is het kleinste pakket verdrievoudigd. In plaats van 30MB krijg je nu 100MB voor dezelfde prijs van €4,99. De hogere bundel van €9,99 levert je nu 250MB in plaats van 100MB op en voor €14,99 krijg je nu 500MB voor het buitenland, in plaats van 250MB. Deze bundels zijn respectievelijk 24 uur, 72 uur en 7 dagen geldig. Wil je nog meer, dan is er nog een bundel met 1000MB voor €24,99. Deze kan je 14 dagen lang gebruiken.

T-Mobile Travel & Surf prijzen voor zone 2 in 2018.

Ook voor andere landen zijn de bundels verhoogd. Voor deze landen gelden echter wel veel kleinere bundels van 25MB, 50MB, 100MB en 500MB, die beschikbaar zijn vanaf €9,99. Landen die tot deze zone 3 behoren zijn onder andere Brazilie, Argentinie, Hong Kong en Afrikaanse landen. T-Mobile is bij dergelijke landen ondanks de verhoging duurder dan Vodafone en KPN. Bij Vodafone betaal je €5 voor alle landen buiten de EU, waarvoor je 30MB data krijgt (plus dertig belminuten en dertig sms’jes). KPN hanteert andere tarieven die verschillen per land, maar over het algemeen ben je €9,99 kwijt voor 100MB (gecombineerd met belminuten en sms’jes).

Een overzicht van prijzen voor roaming in het buitenland, lees je in ons aparte artikel.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2018, 11:49
Categorie Providers
Onderwerpen buitenland, t-mobile

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.