Laat je Apple Watch zwevend opladen met Lift

Lift is een draadloze oplader, waarmee je Apple Watch zweeft tijdens het opladen. Verkrijgbaar via Kickstarter, waar je ook kunt investeren in een bijpassend zwevend lampje.
Erwin Siekman - · Laatst bijgewerkt:

Af en toe komt er een Kickstarter-project voorbij dat we niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan. Lift is daar een voorbeeld van: deze zwevende Apple Watch-lader is vrij uniek.


Zwevende Apple Watch

Het Kickstarter-project is op 28 juli gestart en het doel om 44,000 dollar op te halen was al na drie dagen gehaald. Inmiddels zijn we een week verder en staat de teller op ruim 85,000 dollar. Het project lijkt dus een enorm succes te gaan worden, dus wij waren benieuwd wat deze Apple Watch-lader nou zo bijzonder maakt.

Design voor thuis
De makers zeggen dat ze geïnspireerd zijn door Apple en Porsche Design en hebben dan ook geprobeerd een design te maken dat er tijdloos uitziet. In plaats van kunststof hebben ze gekozen voor aluminium en keramiek. Het voordeel van die materialen is dat de makers alles heel nauwkeurig konden laten fabriceren, zodat alle onderdelen precies op elkaar aansluiten.

Lift: Apple Watch-lader én zwevende lamp

Maar de Lift is meer dan een Apple Watch-lader. Je kunt ook investeren in een bijpassende draadloze lamp, die er wat minder spectaculair uitziet maar er wel voor zorgt dat de lader nog meer functies heeft. Bovendien zit er een interne batterij in, waarmee je onderweg kunt opladen. Heb je geen Apple Watch, dan is het goed om te weten dat ook de Pebble geschikt is voor deze draadloze lader.

Alle functies van Lift

Productie en levering starten in oktober
Zoals elk Kickstart-project kan je bij Lift in verschillende pakketten investeren. Zo kun je voor $249 dollar plus $27 wereldwijde verzending investeren in de LIFT inclusief de Smart Lamp (Orb), hoewel dat voor een oplader voorzichtig gezegd ‘aan de prijzige kant’ is.

Het bedrijf heeft ook voor $199 (+$25 verzendkosten) de Lift Pro, een dock voor je iPhone en iPad, inclusief de draadloze optie voor je Apple Watch. Je kunt kiezen uit de kleuren wit en grafiet.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.