Olympische Spelen in NOS op een renbaan.

NOS-app voor iOS en Apple TV klaar voor Olympische Spelen in Rio

De Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro gaan bijna van start en via de NOS-app word je op de hoogte gehouden van al het nieuws uit Brazilië. Ook volg je er de alle gebeurtenissen via de livestreams, zowel op iOS als op de Apple TV.

olympische-spelen-nos-renbaan
De Olympische Spelen in Rio de Janeiro komen eraan en de NOS-app (link) is helemaal klaar om je op de hoogte te houden van al het sportnieuws. Zowel via de iOS-app als de app voor de Apple TV kun je alle content volgen die de NOS biedt met betrekking tot de Olympische Spelen.

Olympische Spelen bij de NOS

Alle content over de Olympische Spelen wordt in de NOS-app gebundeld in een apart onderdeel. Al zodra je de app opent, zie je op de voorpagina een grote banner met het groen-blauwe thema van deze Olympische Spelen. Ook via het hoofdmenu vind je nu een knop ‘Rio 2016’ die je brengt naar alle Olympische content. Je vindt er niet alleen nieuws, maar ook livestreams en de nieuwste videos.

NOS met Olympische Spelen content. Voorpagina NOS met Olympische Spelen.

Het Rio-onderdeel in de NOS-app lijkt eigenlijk veel op de gewone voorpagina, maar dan met alle sportcontent van de komende twee weken. Zo lees je hier al het nieuws rechtsreeks vanuit de bekendste stad van Brazilië, waarbij het overgrote deel aangevuld wordt met beeldmateriaal. Het gaat dan vooral om verslaggeving van de NOS, maar ook om beelden van de wedstrijden zelf. Er is ook een uitgebreid schema, zodat je weet wie wanneer in actie komt. Dit is vooral handig in verband met het tijdsverschil met Brazilië. Eerder schreven we over de RioCal waarmee je ook overzichtelijk kunt zien wat er op het programma staat.

Populair in NOS-app met Olympische Spelen. Video overzicht in NOS met Olympische Spelen.

Bovenaan het Rio-overzicht vind je een knop waarmee je kunt schakelen naar de livestreams. Je vindt hier ook het programma van de aankomende streams. Tot slot worden alle video’s nogmaals gegroepeerd in het Video’s-onderdeel, waar bovendien nog een onderverdeling gemaakt is tussen Populair, Recent en Samenvatting. Alle content is bovendien te streamen via Chromecast of AirPlay naar je televisie of Apple TV.

NOS-verslaggeving ook op de Apple TV

Over Apple TV gesproken: ook de Apple TV-app van de NOS is klaar voor de Olympische Spelen. Hierin bekijk je niet alleen de nieuwste video’s, maar ook alle samenvattingen die beschikbaar zijn. Bovendien komen ook de livestreams in de Apple TV-app te staan, maar omdat de Olympische Spelen nog moeten beginnen, zijn deze op dit moment nog niet zichtbaar.

NOS met Olympische Spelen op de Apple TV.

Wil je nou nog meer apps gebruiken waarmee je alle ontwikkelingen tijdens de Olympische Spelen uitgebreid kunt volgen, bekijk dan eens onze lijst met Olympische Spelen-apps. Hier vind je naast de officiele app nog meer content waardoor je geen minuut van dit sportevenement hoeft te missen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2016, 14:18
Categorie Apps
Onderwerpen nos, olympische spelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.