Sneeuw

Leuke easter egg: laat het sneeuwen in de Apple Store-app

In de Apple Store-app kun je het laten sneeuwen! Ontdek deze leuke easter egg, terwijl Apple de feestdagen inluidt met een optreden van Gwen Stefani.

In grote delen van het land is het gaan sneeuwen en Apple had dan ook geen beter moment kunnen uitkiezen om een easter egg te verstoppen. In de Apple Store-app voor iOS krijg je een leuk effect als je in het zoekvak ‘Let it snow’ intikt.

iCulture-vriend @Undertaxxx25 attendeerde ons op deze leuke verrassing in versie 4.4 van de Apple Store-app, waarbij je sneeuwvlokken over het scherm ziet dwarrelen. Schud je toestel om de sneeuw te zien ronddwarrelen.

Apple doet niet zo heel vaak easter eggs, al hebben we er in het verleden wel eens 15 op een rij gezet. Apple’s easter eggs zijn meestal wat subtiel, waarbij bijvoorbeeld het brilletje van Jobs ergens wordt verstopt.

Hieronder zie je het effect nogmaals:

#AppleStore app 🔎: “Let is snow”. Then smile so wide. ❄️❄️❄️ #easteregg #iphonex

A post shared by Rene Ritchie (@reneritchie) on

Apple bracht voor de feestdagen ook nieuwe hoesjes uit, maakte de traditionele kerstreclamespot 2017 uit en maakte een Holiday Gift Guide 2017.

Apple’s personeelsfeest met Gwen Stefani

Ondertussen vierde Apple op het hoofdkantoor een personeelsfeestje om kerst in te luiden. Tijdens de Beer Bash kwam zangeres Gwen Stefani langs om een aantal nummers van haar nieuwe feestdagenalbum te vertolken. Na afloop zette Tim Cook een kort berichtje op Twitter om Stefani voor het optreden te bedanken.

Antwoordde met een filmpje, waarin Cook op de achtergrond te zien is. Erg wild ging het feestje er zo te zien niet aan toe:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2017, 9:47
Categorie Apple
Onderwerpen easter egg, feestdagen, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.