TV-kijken met KNIPPR.

Knippr op de Apple TV laat je nu vooruit- en terugspoelen

Knippr heeft zijn Apple TV-app uitgebreid met handige functies. Je kunt nu namelijk eenvoudig vooruit- en terugspoelen. Ook is er meer programma-informatie toegevoegd, zodat je weet waar je naar kijkt.

TV-kijken met KNIPPR.
De tv-dienst Knippr heeft sinds deze zomer een eigen app op de Apple TV, maar heeft de app vandaag uitgebreid met enkele belangrijke nieuwe functies. Via de app was het al mogelijk om een programma terug te kijken, maar je kon nog niet vooruit- of terugspoelen. Met de nieuwste versie voor de Apple TV-app is dit nu wel mogelijk. Ook weet je beter naar welk programma je kijkt dankzij programma-informatie en zijn er meer verbeteringen doorgevoerd.

Knippr laat je vooruit- en terugspoelen

Die optie om vooruit- of terug te spoelen maakt het tv-kijken via Knippr een stuk eenvoudiger. Heb je iets gemist of wil je een bepaald stuk gewoon nog een keer horen, dan kun je met de Siri Remote in één klap een stuk terugspoelen. In de gif in onderstaande tweet van Knippr zelf zie je de functie in actie. Maar ze hebben nog meer nieuwe functies aan de Apple TV-app toegevoegd.

De speler in de Knippr-app geeft nu namelijk ook meer informatie over het programma waar je naar kijkt. Voorheen kreeg je alleen in de tv-gids informatie over alle programma’s, maar nu zie je ook in de player zelf welk programma er momenteel wordt uitgezonden. Er zijn daarnaast ook extra knoppen toegevoegd om van zender te wisselen. Door deze nieuwe knoppen kun je ook klikken in plaats van vegen om van zender te wisselen. Bij programma-informatie via de tv-gids zie je nu ook hoe lang een programma duurt en zie je de voortgang van het programma.

Knippr op Apple TV met terugspoelen.

Alle nieuwe functies zijn alleen beschikbaar in de Apple TV-app van Knippr, maar Knippr belooft de functies ook toe te voegen aan de andere apps en de website. Op welke termijn dit staat te gebeuren, is echter niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2016, 18:36
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, televisie, televisie kijken

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.