Dit valt altijd in de smaak: 10 cadeau-ideeën voor Apple Watch-bezitters

Zoek je nog een cadeau voor een Apple Watch-gebruiker? Komt goed uit, want wij hebben 10 cadeautjes op een rij gezet waar je mee voor de dag kunt komen. Dit vindt iedereen leuk.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch-cadeaus

De kerstman staat al over een paar dagen op de stoep, dus is het hoog tijd om je cadeautjes in te slaan. Zoek je iets leuks voor iemand met een Apple Watch, dan hebben wij het antwoord: 10 leuke cadeautjes die altijd in de smaak vallen. Natuurlijk met snelle bezorging.

Kerst-cadeaus voor Apple Watch-gebruikers

Bij de keuze van deze kerstcadeau’s hebben we rekening gehouden met elk budget. Op één na zijn alle cadeau’s onder de €65 en natuurlijk hebben we erop gelet dat ze snel geleverd kunnen worden bij de meeste winkels geldt: vandaag bezorgd, morgen in huis. Je hoeft dus niet in de rats te zitten of je cadeautje nog wel op tijd komt. Sommige cadeautjes kun je ook bij de APR’s en andere lokale winkels vinden, maar dan moet je wel de deur uit en ben je afhankelijk van het aanbod op dat moment.

Native Union Dock voor Apple Watch
Dit minimalistische blokje is verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder eentje die eruit ziet alsof ‘ie van marmer is gemaakt. Wij kiezen liever voor deze donkerblauwe uitvoering met gouden knop. Perfect voor bij je donkerblauwe sportbandje. Deze dock is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Kost €65.

Bekijken bij Fonq

Native Union Dock voor Apple Watch


Nomad Pod voor Apple Watch
Een minpuntje van de Apple Watch is dat je geen weekend er tussenuit kunt zonder een oplader mee te nemen. Een reservebatterij voor de Apple Watch is dan een optie. Deze Nomad Pod bevat een oplader en een kabel, die stijlvol is weggewerkt. De ingebouwde Lithium-Ion-batterij heeft een capaciteit van 1800 mAh. Er is ook een Pro-versie voor mensen die langer van huis willen zijn. Die heeft een 6000 mAh-batterij en een ingebouwde Lightning-kabel om ook je iPhone op te kunnen laden. Kost €50.

Bekijken bij Coolblue

Nomad Pod voor Apple Watch


[Fuse]Chicken Bobine Apple Watch-houder
“Weg met die saaie oplaaddocks, ik wil alleen nog maar opladen met de [Fuse]Chicken Bobine!” Grote kans dat de ontvanger van dit cadeautje nooit meer iets anders wil. Deze Bobine-dock is namelijk in alle richtingen te buigen en is daarom een van de meest flexibele docks die je kunt vinden. Ook handig als je bureau zó vol troep ligt dat er echt niets meer bij kan. Voor op je nachtkastje, op het bureau of in de auto, dankzij twee meegeleverde dashboardclips. Kost €25.

Bekijken bij Fonq

Fuse Chicken Bobine


Hoco Stainless Steel Watchband
Misschien heb je wel eens verlekkerd naar de schakelarmbanden voor de Apple Watch zitten kijken. Ze zijn alleen zo duur… Geen nood, er zijn inmiddels genoeg fabrikanten die een passende armband aanbieden, met een veel vriendelijker prijskaartje. Deze RVS-armband van Hoco (“we hebben ‘m zelf ook”) kost maar 63 euro en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het model voor de 38mm Apple Watch is zelfs nog iets goedkoper. Kost €50.

Bekijken bij Bol.com

Hoco Stainless Steel watchband


Xstorm Smartwatch Dock
Xtorm heeft ook een PowerStation-laadstation waar je meerdere iPhones, iPads en Apple Watches tegelijk mee kunt opladen, maar die een levertijd van een paar dagen. Die komt dus alleen in aanmerking als je cadeaus voor de kerstdagen zoekt. Wil je het morgen al in huis hebben, dan kun je beter kiezen voor de Xstorm Smartwatch Dock, gemaakt van aluminium. Passend bij al je andere Apple-spullen. Kost €30.

Bekijken bij Fonq

Xtorm smartwatch-dock


DrPhone Apple Watch Glas
Ken je iemand die constant last heeft van krassen op de Apple Watch, of in een omgeving werkt waar het niet zo zachtzinnig aan toe gaat, dan kan een screenprotector uitkomst bieden. Deze is gemaakt van glas en is ook verkrijgbaar met zilver- of goudkleurige schermrand. Zelf vinden we de donkere rand dan toch iets stijlvoller. Vind je zo’n schermrandje helemaal niets dan zijn ze bij andere merken ook wel transparant te vinden. Kost €15.

Bekijken bij Bol.com

Screenprotector Apple Watch


Pad&Quill Roll-Up Leather Case for Apple Watch
Pad&Quill maakt robuuste Apple Watch-bandjes die misschien wel mooier en duurzamer zijn dan die van Hermes. Maar het moet maar net je smaak zijn. Wat altijd wél in de smaak zal vallen is een opbergetui voor iemand die al heel veel horlogebandjes heeft gekocht. Zo kun je je dure bandjes netjes bij elkaar houden en raak je ze niet kwijt tijdens het reizen. Biedt ook ruimte voor de magnetische oplader. Verzending is beschikbaar vanaf $7,50 maar informeer eerst wel even of ze nog op tijd kunnen leveren. Kost $45 (incl. korting).

Bekijken bij Pad&Quill

Pad&Quill Roll-Up Leather Case voor Apple Watch


Powerbeats3 Wireless
Als je toch nog van plan was oordopjes te kopen, dan kun je maar het beste kiezen voor die met W1-chip omdat je ze makkelijker kunt koppelen met al je Apple-apparaten. De Powerbeats3 zijn verkrijgbaar in vijf kleurstellingen, waaronder gewoon zwart. Kost €200.

Bekijken in de Apple Store

Powerbeats3 Wireless


Twelve South TimePorter
De Twelve South Timeporter is verkrijgbaar in zwart en wit. Dit is een Apple Watch-dock in de vorm van een brillenkoker. De kabel berg je veilig op, terwijl de magnetische lader in de klep verwerkt zit. De Twelve South TimePorter is ideaal voor mensen die vaak op reis zijn. De lange kabel van de Apple Watch-oplader kun je handig opbergen in de dock, terwijl in de klep een gat verwerkt zit. Hier past precies de magnetische lader van de Apple Watch in. Kost €55.

Bekijken bij Coolblue

twelve-south-timeporter-apple-watch-zwart


Magnetisch oplaaddock voor Apple Watch
Geef maar toe: je hebt de magnetische oplaaddock voor de Apple Watch wel zien liggen toen ‘ie aangekondigd werd, maar daarna twijfelde je toch. Met een prijs van bijna €90 is dit een van de duurste accessoires in de lijst. Toch zie je ‘m nog steeds zitten en kun je niet wachten tot dit magnetische schijfje op je nachtkastje ligt. Misschien heeft de Kerstman genoeg gespaard om te zorgen dat je er nu echt eentje krijgt. Kost €90.

Bekijken bij de Apple Store

Apple Watch magnetisch oplaaddock

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.