TV-kijken met KNIPPR.

Televisiedienst KNIPPR nu met Apple TV-app en Chromecast-ondersteuning

De nieuwe televisiedienst KNIPPR heeft een app uitgebracht voor de vierde generatie Apple TV, zodat je eenvoudig van je televisie live tv kunt kijken. Bovendien is de iOS-app uitgebreid met ondersteuning voor Chromecast.

TV-kijken met KNIPPR.
De nieuwe televisiedienst KNIPPR (link) heeft een eigen app voor de vierde generatie Apple TV gekregen. Via deze app log je in met je eigen KNIPPR-account zodat je via je Apple TV live televisie kunt kijken. Heb je alleen een Chromecast, dan kun je die ook gebruiken in combinatie met de iOS- en Android-app, want die is bijgewerkt met ondersteuning voor Google’s streamingapparaatje.

KNIPPR-app voor vierde generatie Apple TV

De KNIPPR-app is vanaf vandaag te downloaden in de App Store voor de vierde generatie Apple TV. Hierdoor kun je niet alleen eenvoudig televisiekijken via je iPhone of iPad, maar ook via je televisie dankzij de nieuwste Apple TV. De app bevat alle zenders die in jouw pakket zitten en zijn te bekijken in HD-kwaliteit. Daarnaast kun je zoeken naar televisieprogramma’s en bekijk je de volledige tv-gids. Je kunt met de app ook tot zeven dagen terugkijken en programma’s pauzeren of vanaf het begin starten met de optie Begin Gemist.

KNIPPR op de Apple TV.

Daarnaast is de iOS-app bijgewerkt met Chromecast ondersteuning, zodat je de zenders ook naar je televisie kunt streamen als je een Chromecast aan je tv hebt hangen. Deze functie werkt voor zowel de iOS- als Android-app. Mocht je nou een tweede of derde generatie Apple TV hebben, wees dan niet getreurd. Binnenkort wordt de iOS-app van KNIPPR bijgewerkt met ondersteuning voor AirPlay, zodat je ook op die manier op je televisie via KNIPPR kunt kijken.

KNIPPR op de Apple TV met tv-gids.

KNIPPR is een nieuwe televisiedienst waarmee je zelf je pakket kunt samenstellen. Een basispakket van €10,99 per maand bestaat uit twaalf Nederlandse zenders die je voor een klein bedrag per maand kunt uitbreiden met extra zenders, zoals een RTL-pakket. KNIPPR is een initiatief van T-Mobile en werkt via apps voor de iPhone, iPad en nu dus ook de Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.