iPhone Xr

iPhone XR kopen met abonnement: kies je favoriete provider!

Vergelijk hier de iPhone XR abonnementen, zodra ze bekend zijn. Check de prijzen, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone XR met abonnement dat bij jou past!

iPhone XR kopen met abonnement

Wil je een iPhone XR met abonnement? Dan vind je hier alles over de prijzen, releasedatum en levertijden voor de iPhone XR, het instapmodel van de iPhone 2018 line-up. Wil je de iPhone XR kopen, dan is het wachten alleen nog op de bekendmaking van de iPhone XR abonnementen bij Nederlandse providers. Hou deze pagina dus in de gaten!

De eerste aanbieders zijn al gestart met de pre-order, zelfs al voor de officiële datum van 14 september! Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

De nieuwe iPhones kunnen sinds 14 september gereserveerd worden.

iPhone XS bij provider bestellen

iPhone XS bij webwinkel bestellen


iPhone XR abonnement in Nederland

Apple brengt dit najaar drie nieuwe iPhones 2018 uit. Ben je toe aan een groot toestel met een vrijwel randloos scherm, maar wil je niet te veel betalen, dan is de iPhone XR echt iets voor jou. Je bepaalt zelf of je een losse iPhone XR neemt, waarbij je de volledige prijs vooraf bepaalt. Of je kiest een iPhone XR met abonnement voor een vast maandbedrag per toestel. Beide opties hebben hun plus- en minpunten.

iPhone XR abonnement kopen

iPhone XR bij providers

Er zijn nog geen Nederlandse providers die al iPhone XR abonnementen beschikbaar hebben. We verwachten dat deze abonnementen snel na de onthulling van de nieuwe toestellen bekend zullen worden. Check deze pagina daarom regelmatig rondom de launch voor de eerste deals, prijzen en beschikbaarheid, ook bij winkelketens zoals Media Markt, Coolblue en diverse telecomwinkels. We verwachten dat de iPhone XR abonnementen iets duurder zullen zijn dan die van de huidige iPhone X. Om je een indruk te geven zie je hieronder de abonnementsprijzen van de X.


iPhone XR abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone XR met vast contract of heb je liever een losse iPhone XR in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt en wat je budget is. Bij een iPhone XR abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Wil je liever een losse iPhone XR kopen, dan moet je rekening houden met de volgende verwachte prijzen:

  • iPhone XR 64GB: €899,-
  • iPhone XR 128GB: €999,-
  • iPhone XR 256GB: €1.069,-

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Waarop letten bij een iPhone XR abonnement?

Ga je de iPhone XR bestellen, dan is het de moeite waard om je alvast te verdiepen in een geschikt abonnement. Providers hebben regelmatig acties of geven extra MB’s bij hun databundels. De iPhone XR heeft een groter scherm dan ooit en is daarom geknipt voor mensen die graag films en series streamen. Dit betekent ook dat je een wat grotere databundel nodig hebt als je onderweg wilt blijven kijken. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G-netwerk en een wat grotere databundel. Zo loop je nooit tegen verrassingen aan. Mocht je je iPhone XR abonnement toch iets te zuinig hebben gekozen, dan is er niets aan de hand. De meeste providers bieden je de mogelijkheid om tijdens de looptijd van je contract over te stappen naar een grotere databundel.

Er zijn nog geen 5G-netwerken voor consumenten beschikbaar, dus daar hoef je niet op te letten. De iPhone XR ondersteunt deze snelheden waarschijnlijk ook nog niet. Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement en kijk hoeveel je maandelijks ongeveer gebruikt. Je krijgt dan een betere indruk wat bij jou past. Niet iedereen heeft een abonnement met onbeperkte data nodig en voor veel mensen kan 10GB al genoeg zijn.

Je kunt bij je provider ook kijken of er combivoordeel te halen is. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms het betekent het extra korting, gratis onderling bellen, extra MB’s of extra zenderpakketten.

Bij welke providers kan ik de iPhone XR kopen?

Het is nu nog niet mogelijk een iPhone XR met abonnement te bestellen bij providers. Dat komt omdat Apple de telefoon nog niet officieel heeft aangekondigd. Je kunt wel de iPhone X kopen als je dringend aan een nieuw toestel nodig bent. Dat toestel wordt de komende weken steeds goedkoper. Met de prijsvergelijker van iCulture kun je de beste iPhone XR aanbiedingen vinden. Sorteer op provider, model, contractduur en meer. Zo betaal je geen euro te veel! Liever een iPhone XS? Kijk dan bij de iPhone XS abonnementen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!