iPhone XS concept

iPhone XS Max met abonnement vergelijken: kies je favoriete provider!

Vergelijk hier de iPhone XS Max abonnementen. Check de prijzen, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone XS Max met abonnement dat bij jou past!

- iPhone XS Max prijs los toestel (vanaf €819,-) of kies iPhone XS Max met abonnement

Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt weten:
Abonnement | Nederland | Providers | Contract of niet? | Waarop letten?

iPhone XS Max kopen met abonnement

Wil je een iPhone XS Max met abonnement? Dan vind je hier alles over de prijzen en levertijden voor de iPhone XS Max, het paradepaardje in de line-up. Wil je dit toestel kopen, dan vind je iPhone XS Max abonnementen bij Nederlandse providers. Check deze pagina regelmatig voor de beste iPhone XS Max aanbiedingen en deals! Vind je dit toestel iets te groot van formaat, kijk dan eens naar een iPhone XS met abonnement.

Actuele iPhone XS Max dealsiPhone XS Max abonnement in Nederland

Apple brengt heeft drie nieuwe iPhones in het assortiment. Ben je toe aan een groot toestel met een vrijwel randloos OLED-scherm, dan is de iPhone XS Max echt iets voor jou. Je bepaalt zelf of je een losse iPhone XS Max neemt, waarbij je de volledige prijs vooraf betaalt. Of een iPhone XS Max met abonnement met een vast maandbedrag per toestel. Beide opties hebben hun plus- en minpunten.

iPhone XS Max abonnement kopen

iPhone XS Max bij providers

De iPhone XS Max abonnementen bij Nederlandse providers zijn inmiddels bekend en er zijn grote verschillen in databundels en maandprijzen. Check deze pagina daarom regelmatig voor deals, prijzen en beschikbaarheid, ook bij winkelketens zoals Media Markt, Coolblue en diverse telecomwinkels. Hieronder vind je de beste iPhone XS Max abonnementsprijzen.


iPhone XS Max abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone XS Max met vast contract of heb je liever een losse iPhone XS in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt en wat je budget is. Bij een iPhone XS Max abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Dit zijn de Nederlandse prijzen als je de iPhone XS Max als los toestel wilt kopen:

Tegenwoordig liggende prijzen heel wat lager:

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Waarop letten bij een iPhone XS Max abonnement?

Ga je de iPhone XS Max bestellen, dan is het de moeite waard om je vooraf alvast te verdiepen in een geschikt abonnement. Providers hebben regelmatig acties of geven extra MB’s bij hun databundels. De iPhone XS Max heeft een groter scherm dan ooit en is daarom geknipt voor mensen die graag films en series streamen. Dit betekent ook dat je een wat grotere databundel nodig hebt als je onderweg wilt blijven kijken. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G-netwerk en een wat grotere databundel. Zo loop je nooit tegen verrassingen aan. Mocht je je iPhone XS Max abonnement toch iets te zuinig hebben gekozen, dan is er niets aan de hand. De meeste providers bieden je de mogelijkheid om tijdens de looptijd van je contract over te stappen naar een grotere databundel.

Er zijn nog geen 5G-netwerken voor consumenten beschikbaar, dus daar hoef je niet op te letten. De iPhone XS Max ondersteunt deze snelheden ook nog niet. Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement en kijk hoeveel je maandelijks ongeveer gebruikt. Je krijgt dan een betere indruk wat bij jou past. Niet iedereen heeft een abonnement met onbeperkte data nodig en voor veel mensen kan 10GB al genoeg zijn.

Je kunt bij je provider ook kijken of er combivoordeel te halen is. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms het betekent het extra korting, gratis onderling bellen, extra MB’s of extra zenderpakketten.

Bij welke providers kan ik de iPhone XS Max kopen?

Je kunt de iPhone XS Max met abonnement te bestellen bij diverse providers. Met de prijsvergelijker van iCulture kun je de beste iPhone XS Max aanbiedingen vinden. Sorteer op provider, model, contractduur en meer. Zo betaal je geen euro te veel! Liever een gewone iPhone XS? Kijk dan bij de iPhone XS abonnementen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!