Zoekreclame in App Store

Kerstvakantie: geen app-updates tussen 23 en 27 december 2016

Apple sluit voor ontwikkelaars tussen 23 en 27 december de mogelijkheid om nieuwe apps en appupdates in te dienen. De App Store blijft voor gebruikers wel gewoon bereikbaar.

Apple heeft de jaarlijkste kerstsluiting aangekondigd voor de App Store. In de periode tussen 23 december en 27 december is het voor ontwikkelaars niet mogelijk om nieuwe apps in te dienen of bestaande apps te updaten. Voor gewone gebruikers verandert er niets: de App Store blijft gewoon open en je kunt normaal apps blijven downloaden. Er zullen alleen niet zoveel appupdates verschijnen.


Zoekreclame in App Store

Apple’s kerstvakantie van 23 tot 27 december

Het is een jaarlijks ritueel voor Apple om het beoordelen van apps en appupdates tijdelijk stop te zetten, zodat het personeel van wat vrije dagen kan genieten. In een update voor ontwikkelaars heeft Apple de kerstsluiting aangekondigd. In de tussenliggende periode kunnen er geen nieuwe apps worden ingediend. Wel kunnen ontwikkelaars nu alvast hun apps indienen en inplannen. Ontwikkelaars houden tussen 23 en 27 december gewoon toegang tot hun ontwikkelaarsaccount en ook de andere functies van iTunes Connect blijven gewoon bereikbaar.

De feestdagen zijn een drukke tijd voor de App Store. Heel wat mensen krijgen rond de kerstdagen een nieuwe iPhone of iPad en gaan dan meteen bezig met het installeren van allerlei apps. Voor appmakers biedt de sluiting ook kansen: als ze goed in de ranglijsten staan vallen ze extra op en kunnen ze meer downloads (en inkomsten) tegemoet zien.

iCulture doet rond de feestdagen ook iets rustiger aan: er zullen iets minder dan de gebruikelijke ca. 15 artikelen dagelijks op onze website verschijnen. Maar we blijven natuurlijk wel de gehele periode bovenop het laatste nieuws zitten, of het nu kerstvakantie is of niet!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.